Portia LIVE de snooker

18:38:00 Ramona Dragomir 0 Comments


Personal consider de-a dreptul frustranta toata aceasta perioada care "musteste" a competitii de snooker ce LA NAIBA! nu sunt televizate.
Insa baietii de la South West Snooker Academy, ne promit o portie de snooker zdravana pentru maine, cand la ei in "ograda" se desfasoara competitia de World Open Qualifier.
In ce consta surpriza? Pai, uite, oamenii au decis ca ar fi frumos sa transmita LIVE, jocurile, direct pe site-ul lor.

Asa ca puteti intra pe : http://www.southwestsnookeracademy.com/ iar maine va veti putea delecta cu niste snooker la rece...ma rog, depinde pe unde ati campat, deoarece la mine e ceva de speriat. Caldura mare, mon cher! :)

Daca vreti sa stiti la cine va uitati maine, iata si lista.

P.S. As mai vrea sa adaug, ca ceea ce domul Paul Mount si toata echipa sa au realizat la South West Snooker Academy este demn de admiratie. Au construit de la zero locatia (daca aveti curiozitatea, puteti sa vedeti intregul proces pe FaceBook) si au desfasurat "Pink Ribbon Tournament" (unde a fost prezent si monsieur Jimmy White), o competitie ce a dorit sa atraga si mai mult atentia asupra pericolului pe care il constituie cancerul la san. O mare parte din castiguri au fost donate in acest sens.

Asa ca pe aceasta cale, as vrea sa-l felicit pe domnul Paul Mount pentru ceea ce a facut pentru snooker. Jos palaria!
Aici, aveti un filmuletz absolut emotionant de la inaugurarea sediului.:)

0 comments: