Mentorul Ronnie O`Sullivan

01:07:00 Ramona Dragomir 0 Comments

"Vino copil ratacit, iti voi fi mentor in snooker!" :))
Studiourile "World Snooker" au onoarea de a prezenta publicului iubitor de snooker, filmul de mare succes " Un mentor pentru snooker-ul din tine".:)) Nuuu, glumesc! Ceea ce vreau sa va povestec tine de un interviu recent acordat in exclusivitate pentru Sky Sports News, de catre marele Ronnie O`Sullivan.


Conform site-ul mai sus amintit, se pare ca " The Rocket" a ajuns la concluzia ca nu mai are ce sa demonstreze in snooker si ca si-ar dori sa dea ceva inapoi sportului care l-a facut celebru. N-ar trebui sa ne socheze, asa-i? Asta este Ronnie! Pana nu demult citeam prin presa ca si-a cumparat un iaht in care locuieste departe de agitatia urbana. Berica la discretie, liniste, Campionatul Mondial de Fotbal era pe atunci in plina desfasurare, no stress! :)) Il stim ca fiind o persoana extrem de impulsiva, atat de impulsiva incat cedeaza jocul doar la cateva minute dupa ce l-a inceput (prietenii stiu de ce :P), insa ideea de a da ceva inapoi sportului, nu e una atat de noua. De multe ori l-am vazut pe Ronnie dand sfaturi pretioase tinerilor abia initiati in ale snooker-ului, sau antrenandu-i. Daca nu ma insel chiar pe parcursul Campionatului Mondial de Snooker, in timp ce in curte BBC-ul ii intervieva pe John Parott sau Dennis Taylor, pe fundal Ronnie "supraveghea" jocul celor mici.
"Cine ma vrea, ma place asa...tra la la" :))

"Sper ca pot oferi momente de bucurie celor care urmaresc jocul. Sper ca pot ajuta tinerii sa-ti atinga visul in snooker. Asa consider ca pot rasplati acest sport. Si nu vreau ca prin asta sa fiu considerat un baiat bun, un fel de ambasador al snooker-ului, pentru ca nu asta este ideea. Ideea este de a ajuta tinerii sa obtina ceea ce vor, sa devina cei mai buni si sa castige", spune Ronnie. O declaratie extrem de emotionanta, as spune. Cert este ca Ronnie se pricepe la copii, doar are vreo trei si pe acasa :)) si antreneaza cu pasiune. E un geniu al snooker-ului si sincer va intreb, cine nu s-ar simti privilegiat sau onorat sa-l aibe ca mentor? :)


Totusi fanii infocati ai lui O`Sullivan vor fi cel mai probabil dezamagiti de urmatoarea declaratie: " Sa fiu din nou numarul 1 mondial? Ar fi frumos, dar nu o sa imi rup gatul pentru asa ceva. Sa castig inca un titlul de campion mondial? Ar fi frumos, dar nu am de gand sa-mi rup gatul pentru asta. Ma bucur doar ca pot face ceva pentru acest sport." Intr-adevar, nu-i neaparat o fraza care sa-ti gadile urechile in mod placut, dar la cum il stim pe Ronnie si daca nu se chinuie prea tare poate castiga. Talentul sau, naturaletea de a juca sunt arme care lovesc orice oponent. Important ar fi sa nu se mai enervozeze asa de tare cand greseste si astfel sa-si piarda concentrarea. E adevarat, are deja 34 de ani, varsta la care multi jucatori pun tacul in cui si isi vad de manageriat cluburile private de snooker, insa Ronnie mai are multe de spus in snooker, parerea mea. :)


"Oamenii se gandesc: Daca uraste atat de mult jocul, de ce il mai practica? Il iubesc atat de mult incat devin frustrat de cele mai multe ori. Dar stiti ce? Ar fi bine ca oamenii sa se obisnuiasca cu ideea si cu felul meu de a fi pentru ca nu am de gand sa plec prea curand.", a declarat Ronnie.
Declaratie tipica.E ca si cum l-ai intreba pe Stephen Hendry cine crezi ca o sa castige urmatorul meci, cand el tocmai a pierdut. Iar Stephen o sa-ti raspunda: " Nu stiu si nici nu ma intereseaza". Asa si cu Ronnie al nostru...pe principiul "asta sunt si cu asta defilez". :))
Dar sa fim seriosi, defileza frumos, nu-i asa? :)))

0 comments: