O luna de bloggarit

03:41:00 Ramona Dragomir 0 Comments


Am implinit o luna!!! :)
Acum fix o luna de zile, porneam la drum spre acest vazduh incetosat numit blog. N-avea prea multe idei la bord ci doar pasiunea asta mistuitoare pentru snooker. De multe ori m-am vazut in imposibilitaeta de a lega doua cuvinte sau doua fraze. Inspiratia nu mi-a fost mereu cel mai bun prieten, dar am incercat "sa pun" de un articol pe zi. :P

As minti sa spun ca nu stiu cand a trecut prima luna de viata a acestui blog. :P Ba stiu foarte bine. Imi aduc aminte fiecare zi si fiecare minut de research pe care l-am intreprins. Dar nu ma intelegeti gresit...sunt multumita ca a fost asa si sper ca si de acum inainte sa continue intr-o maniera similara. Nu as fi eu daca nu mi-as "stoarce" creierii si n-as da cu tastatura de pamant cand lucrurile nu merg conform planului. :)) N-as fi eu daca totul ar merge lin si ca la carte. Pana la urma, unde mai e improvizatia? Unde mai e surprinza si unde mai e emotia? O viata normala, e total anosta :))))

Mi-a fost greu, mi-a fost usor...nu asta conteaza. Conteaza ca acolo, in spatiul asta virtual, cativa oameni se trezesc dimineata si de multe ori citesc ce a mai scris bezmetica de mine :)) Asta e tot ce conteaza.:)
Si pentru ca tot am ajuns la capitolul asta, vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape in aceasta luna. Stiu, stiu...cliseu pana in panzele albe, dar promit sa nu zabovesc prea mult, ok? :P

Vreau in primul rand sa-i multumesc celei care mi-a fost pilon de rezistenta, primei persoane care cred ca a citit acest blog, doamnei Mihaela S. (nu dam prea multe din casa :P). A fost prima persoana care mi-a spus ca "ii place" ce scriu eu aici si de atunci a devenit o cititoare constanta a acestui modest blog.

Multumeeeeeeeeesc! :)))
Vreau sa la multumesc baietilor din bransa, celor care m-au incurajat sa merg mai departe cu acest proiect. Snookerbacker, este cel care mi-a dat primul ghiont de "e o idee grozava" si nu a aruncat cu pietre in mine pentru ca unori ii macelaresc limba natala - engleza :)).
Baietilor din Spania si Portugalia, care m-au primit in lumea lor de bloggeri cu experienta cu vorbe calde si multe cuvinte de incurajare, Ander Isuskiza de la snooker147blog.com si Luís Alves de la thesnookerplanet.com; acelasi lucru fiind valabil si pentru Matt, de la prosnookerblog.com.
Le multumesc tututor celor care citesc Snooker,my love in fiecare zi, celor care il viziteaza dar si celor care nu au facut-o inca, dar poate ca o vor face pe viitor.

Mai sunt multe de invatat, multe de trecut, insa sunt sigura ca voi reusi sa nu-mi dezamagesc cititorii. :)

Dar gata cu vorbaria! :)))
Demaram in forta maine, intrucat incepe etapa de calificare pentru World Open, asa ca va astept la o serie de comentarii asa, ca pentru prima zi. :P

Sa aveti un weekend minunat! Si inca o data: Multumesc! :)

0 comments: