PTC 3 - Ziua 1

02:17:00 Ramona Dragomir 0 Comments


Zi ingrozitoare pentru orice snooker loopy care se respecta!
Players Tour Championship 3 (PTC3) a inceput si in acelasi timp haosul s-a dezlantuit pe internet.Cum site-ul celor de la worldsnooker.com nu este actualizat la minut (de ce nu, n-am sa inteleg niciodata, dar tind sa cred care are legatura cu un cuvant ce incepe cu L si se termina cu ENEA), am tras frumusel pe dreapta exact in poarta celor de la global-snooker.com. Dar ca sa vezi! Stupoare!Robotzica noastra, cea pe care toti o adoram pentru a dat clasa site-ului si intregii companii de altfel, Janie Watkins a plecat spre zarile mai liniste ale lui Paul Mount si ale South West Snooker Academy. Si uite asa, cine a ramas in locul ei, nu-si prea face treaba; pentru jumatate de zi niciun rezultat nu a fost publicat pe site.Absolut ingrozitor! Pana si "rasnitza de cafea" de worldsnooker.com a functionat mai bine.In fine, noi sa fim sanatosi! :))

Dar sa purcedem la narat,nu? :))

De departe, vedeta zilei se numeste Mark Selby! Castigatorul PTC 2 a avut o zi magnifica aici la Sheffield, invingandu-l pe thailandezul Noppon Saengkham cu 4-0, pe fostul campion mondial din 2006, Graeme Dott cu acelasi 4-0 si pe Ryan Day cu 4-1.Mark practic a "curatat" concurenta si se situeza in ultimii 16 participanti. Oare il vom vedea din nou "incoronat" pe "The Jester from Leicester"? Tot ce e posibil! ;)

Tot din aceiasi categorie, Barry Hawkins, cel care a pierdut ieri sansa de a participa la Shanghai Masters s-a clasat in noua runda de PTC 3, dupa ce l-a invins cu 4-0 pe Paul Davis, cu 4-1 pe Kurt Maflin si cu 4-1 pe James McGouran. Si uite asa, pentru ca e baiat de comitet a mai si inregistrat cu break de 147 de puncte.Eeee, ce ziceti de asta? Baiatu` are potential!

Copchilu` de doar 19 anisori, cu numele de Jack Lisowski, a facut ravagii azi in cadrul cometitiei.Un 4-2 cu Jimmy Michie, 4-0 cu Ben Woollaston si un 4-4 cu Stuart Carsington. Hm...ceva nu-i bine...4-4 intr-un meci cu titulatura de "cel mai bun joc din 7"? Da, pai explicati-le asta celor de la worldsnooker.com care considera ca asa ceva e posibil. :)) Nu, de fapt Jack a castigat cu 4-3, ceea ce este posibil si cat de poate de real. ;)

Parasind putin continentul european, ne indreptam atentia catre Brazila, intrucat Igor Figueiredo a ajuns si el intre ultimii 16 jucatori. Cu un exceptional 4-1 impotriva lui Joe Delaney, un tensionat 4-3 cu Ben Harrison si un "light, asa de vara" :P 4-1 cu Patrick Einsle.

O zi mai putin norocoasa pentru legendele snooker-ului, care au parasit competitia. Steve Davis a fost infrant cu 4-2 de Kurt Maflin (mrrr!), Peter Ebdon cu acelasi 4-2 de Patrick Einsle, iar Jimmy White cu 4-3 de maltezul Tony Drago.

Ziua 2 de PTC 3, se anunta la fel de haotica in materie de scoruri, unde mai pui ca e si sambata, insa sper ca ajutata fiind, de "colegii" de breasla sa incropim un clasament pana la finele zilei.
Weekend placut, copii! :P

P.S. Click aici pentru scoruri.

0 comments: