PTC 3 - Ziua 2

02:58:00 Ramona Dragomir 0 Comments


Cu siguranta daca am cauta in dictionar cuvantul "surpriza" o mare poza de la PTC 3 ar fi prezenta :)) Cel putin in ceea ce priveste ziua a doua a competitiei :P
De ce spun asta? Pai, daca v-as spune ca Shaun Murphy (campion mondial in 2005), Mark Williams (campion mondial in 2000 si 2003), Ken Doherty (campion mondial in 1997) si Neil Robertson (campion mondial in 2010) au plecat acasica?! Surprinzator, nu-i asa? :))

Mark Williams, castigatorul primului PTC din acest an, nu prea este in forma, practic si in cadrul PTC 2 a plecat destul de repejor acasa, iar de PTC 3 nu mai zic nimic, intrucat a fost eliminat din primul meci (4-1) de Ian Glover.
Shaun Murphy, a fost infrant de Martin O`Donnell (4-3), Ken Doherty a pierdut in fata lui Jamie Cope (4-1), iar campionul mondial en-titre, Neil Robertson, desi a incheiat primul meci cu Allan Taylor cu un curat 4-0, a pierdut in cea de-a doua confruntare cu galezul Dominic Dale (4-2).

La fel de "trimisi la antrenament" au fost si singura prezenta feminina de la PTC 3, Reanne Evans, invinsa cu 4-0 de Dave Harold, englezul Alfie Burden, care desi a obtinut o victorie in fata lui Mark Milkins (4-2), a fost "pus pe tusa" de Stephen Lee cu 4-1, iar chinezutul-minute Anda Zhang s-a vazut nevoit sa paraseasca si el competitia, fiind infrant de Adrian Gunnell (4-3).


Dominic Dale, parca incercand sa razbune faptul ca nu s-a putut califica la Shanghai Masters, a pornit in forta reusind sa-l invinga pe Simon Bedford (4-0), Neil Robertson (dupa cum am mai precizat cu 4-2) si pe fostul finalist din PTC 2, Barry Pinches cu 4-3. O zi de exceptie pentru Dominic, care se clasifica astfel in ultimii 16, urmand sa joace impotriva lui Andy Hicks.

La fel de bine s-au descurcat Mark Davis, care a trecut de Andy Lee (4-0), de Liam Highfield (4-2) si de Rory McLeod (4-1), dar si Andrew Pagett, care l-a invins pe Marlie Walters (4-2), pe tizul Andrew Higginson (4-3) si pe Stuart Pettman cu 4-1.

Asadar, pana in momentul de fata, pe baza datelor furnizate de worldsnooker.com si global-snooker.com, cei care merg mai departe sunt: Liang Wenbo, Dominic Dale, Andy Hicks, Marcus Campbell, Tom Ford, Andrew Pagett, Mark Davis, Adrian Gunnell si Anthony Hamilton.

Ne auzim maine sa discutam cine pleaca cu trofeul acasa. ;)

Aici aveti scorurile...asa cat de cat. :P

0 comments: