Shanghai Masters Q - Ziua 1

02:12:00 Ramona Dragomir 0 Comments


Iata ca a trecut si prima zi a etapei de calificare pentru Shanghai Masters, insa nu lipsita de incidente. Cum site-ul celor de la worldsnooker.com nu este actualizat la minut (asa cum ar trebui, intrucat e site-ul oficial), m-am bazat (ca intotdeauna) pe cel al baietilor de la global-snooker.com. Insa comedia de abia incepe, intrucat pe la jumatatea zilei un mare anunt trona pe pagina lor. Sistemul de notare a celor de la Sheffield a picat, asa ca cei de la global-snooker.com au fost nevoiti sa astepte rezultatele direct de la oficialii World Snooker.

Dar, lasand la o parte toate acestea, prima zi a fost una de exceptie. Desi plecara acasel Jack Lisowski,Reanne Evans,Andrew Pagett etc. prima runda s-a aratat extrem de "darnica" in break-uri frumoase de peste 100 de puncte.Chinezul Xiao Guodong a inregistrat un break de 100 si unul de 129, Kyren Wilson de 103, Michael White de 100 si 101, Liu Chuang de 111, iar Jamie Jones de 135. Pacat ca nu vede si ochiul nostru cum s-au realizat break-urile mai sus mentionate, ca tare s-ar mai bucura. :P

Brazilianul Igor Figueiredo l-a invis pe Jamie O`Neill cu 5-4, iar singura lady din competitie,numarul 1 in lume, Reanne Evans s-a vazut invinsa de englezul Alfie Burden cu un rasunator 5-1.

Aici aveti lista completa a rezultatelor.

Runda a doua se anunta la fel de "fierbinte" sau poate chiar mai! Ne auzim "manana" pentru detalii, insa. ;)

0 comments: