Si castigatorul este...

02:53:00 Ramona Dragomir 0 Comments


Inceput de luna si inceput de drum catre World Open pentru Sam Baird, castigatorul de la World Open Qualifier, tinut la South West Snooker Academy(SWSA) din Gloucester.

Asa cum va spuneam acum doua zile, baietii lui Paul Mount au decis sa transmita LIVE intregul eveniment si s-au tinut de cuvant. Desi nu am avut "priveliste" decat la o singura masa, a fost o transmisie curata, perfecta (lipsita de sunet, totusi) insa nu i-am vazut pe jucatori mergand cu incetinitorul sau lovind in reluare.

Cele doua semifinale si marea finala, au fost arbitrate de Paul Collier, care arata de-a dreptul adorabil in tricoul sau roz (marca SWSA) cu maneci scurte si manusi albe. :) Si cum totul se rezuma la atitudine, am vazut acelasi profesionalism si tinuta eleganta ca si atunci cand il vedem imbracat la 4 ace.

Marea batalie s-a dat intre Andrew Norman si Sam Baird. O finala frumoasa, cu multe lovituri spectaculoase si break-uri frumusele de 72 pentru Andrew si de 55 si 64 pentru Sam. In final, tabela de marcaj a incremenit la 3-2 pentru Sam, care isi vede visul implinit; va merge in Scotia in septembrie unde il va avea ca oponent pe chinezul Anda Zhang. In plus, a mai castigat si bursa de 6 luni la SWSA.

Trebuie sa recunosc ca ideea de a transmite LIVE o competitie de snooker, fie ea chiar si doar de calificare, este o idee grozava. Chiar daca nu am vazut un orar bine definit, astfel incat nu stiam exact cine cu cine joaca, iar tinuta baietilor a fost destul de casual, a fost o experienta placuta.Janie Watkins ne-a "pompat" poze la greu pe contul ei de FaceBook, asa ca te simteai ca fiind acolo printre jucatori. :) Se vede ca echipa lui Paul Mount a muncit mult pentru organizarea acestui eveniment, iar snookeristii de serviciu si-ai facut treaba cum au stiut ei mai bine. Am vazut lovituri demne de "The Crucible"!

Mai e mult pana departe, vorba aceea, dar astept cu nerabdare World Open-ul.Deja avem lista de jucatori si sa-i vezi pe Neil Robertson vs. Graeme Dott (din nou) si Steve Davis vs. Peter Ebdon...e de-a dreptul delicios. :P

0 comments: