Stiri din lumea snooker-ului

02:10:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Punand punct unei alte saptamani in care am lucrat cu "drag si spor pentru al patrie-i viitor", m-am gandit sa va prezint cateva stiri din snooker, ca doar e musai sa fim informati, asa-i? Stai, cum era vorba aceea " informatia inseamna putere", nu? Pai sa fim puternici, coane Jorge, sa fim! :))
Tocanitza de stiri de mai jos, va atinge asadar doua aspecte: o privire de ansamblu a ceea ce inseamna EPTC 1 dar si "afacerea lunii" (in opinia mea), intrucat o sa fie un real festin pentru fanii doritori de scoruri la minut. ;)



Hendry si O`Sullivan contra chinezilor, in Germania

Atat Stephen Hendry cat si Ronnie O`Sullivan vor avea ocazia sa joace impotriva reprezentantilor Chinei, in cadrul competitiei Paul Hunter Classic, din  Germania.
In timp ce Ronnie il va avea ca oponent pe Yu Delu, Stephen se va confrunta cu fostul caflificat la mondiale, Liu Chuang.

Printre meciurile de seama se numara si cele dintre: fostii campioni mondiali Graeme Dott si Steve Davis, Shaun Murphy si Mark King, Marco Fu si Anda Zhang, Neil Robertson si Andy Hicks dar si confruntarea tête-à-tête dintre tinerii galezi Jamie Jones si Jak Jones.

Aceasta competitie marcheaza startul EPTC-urilor, si se va desfasura intre 27 - 29 August.

Sursa: worldsnooker.com



Global Snooker face echipa cu On Q Promotion

global-snooker.com a batut palma cu cei de la On Q Promotion pentru a furniza in continuare scoruri la minut pentru cele mai importante competitii de snooker, incluzandu-le pe cele de PTC, desfasurate in Sheffield, dar si intreaga serie de EPTC-uri.

Paul Mount, directorul general al On Q Promotion a declarat: "Sunt incantat sa lucrez cu global-snooker.com. Consider ca are o valoare inestimabila pentru jocul de snooker si este extrem de apreciat de iubitorii sportului, tocmai de aceea ma bucur ca am gasit modalitatea de satisfacere a tuturor celor implicati in acest proces."
On Q Promotion si-a consolidat destul de rapid pozitia pe piata, fiind una dintre cele mai mari companii de management pentru jucatorii de snooker si avand deja in portofoliu peste 17 jucatori profesionisti atat de la South West Snooker Academy cat si de la periferia orasului Gloucester.

Neil Tomkins, directorul global-snooker.com a subscris la afirmatia d-ului Mount, adaugand: " Este cat se poate de normal ca pe fondul climatului economic curent sa ne unim resursele, iar aceasta colaborare este mai mult decat bine venita pentru ambele organizatii".

Sursa: global-snooker.com

0 comments: