World Open Q. - Ziua 2

03:04:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Jimmy White in drum spre World Open
O zi ceva mai agitata in care snooker-ul s-a impletit cu tensiunea si emotia, la academia din Sheffield. Recomandarea bucatarului? 24 de meciuri, atent selectionate, cu nume mari dar si pestrite, asortate cu elemente surpriza si pe alocuri condimentate cu scoruri stranse. :))


Vedeta poporului si a zilei, Jimmy White a avut o reintoarcere de zile mare pe platourile din Sheffield (care arata tind sa cred, mai bine decat cele din Buftea :P), dupa ce saptamana trecuta se retragea din competitia PTC 4, datorita afectiunilor generate de guta. L-a avut ca oponent pe irlandezul Michael Judge, pe care l-a invins cu un curat 3-0, astfel croindu-si drum spre World Open-ul din septembrie. Jimmy se afle printre cei care vor juca runda a III-a chiar in preajma inceperii competitiei de la Glasgow, mai precis pe 18 septembrie, impotriva lui Paul Davison. Urmatorii pe lista sunt: Ding Junghui vs. Adrian Gunnell, Allistar Carter vs.Thepchaiya Un Nooh, Steve Davis vs. Peter Ebdon, Neil Robertson vs. Graeme Dott, Stephen Hendry vs. Bjorn Haneveer, Mark King vs. Ronnie O`Sullivan, Stephen Maguire vs. Stuart Pettman si Mark Selby vs. Barry Hawkins. 

Matthew Couch a avut o zi minunata ieri, intrucat a incheiat doua meciuri cu scorul de 3-0. Primul impotriva lui Marc Davis, iar al doilea impotriva lui Ian McCulloch. Iar in acelasi "trend" s-a aflat si Martin Gould care l-a infrant pe thailandezul Nappon Saengkham tot cu 3-0.

Liu Song
Doua meciuri extrem de tensionate, au fost cele dintre belgianul Bjorn Haneveer si Joe Swail, incheiat cu 3-2 in favoarea lui Bjorn, dar si cel dintre Liam Highfield si Fergal O`Brien, terminat cu victoria lui Fergal la acelasi scor strans de 3-2.


Anita Rizzuti, norvegianca aspiranta la un loc in World Open s-a vazut infranta la 3-0 de Alfie Burden; Alfie care dealtfel l-a batut pe castigatorul PTC 3, Tom Ford cu 3-1. O zi memorabila pentru englez. :)
Una dintre marile surprize ale zilei, si chiar prea putin placuta, a fost infrangerea lui Barry Pinches, proaspatul castigator al PTC 4, de catre chinezul Liu Song. Liu a trecut in prima faza de Allan Morgan cu 3-0, pentru ca fata in fata cu Barry sa nu-i acorde sansa de a castiga mai mult de un frame si inchizand scorul la 3-1.
Cu singuranta ieri nu a fost ziua norocoasa a castigatorilor de PTC-uri. :P


Capitolul break-uri este la fel de saracutz ca si ieri, un 108 inregistrat de Anthony McGill si un 139 de Joe Swail.
Aici puteti consulta lista rezultatelor.


Urmatoarea runda bate la usa, iar eu ma grabesc sa-i deschid. Maine va povestesc despre ce am vorbit. :))

0 comments: