World Open Q. - Ziua 3

01:38:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Jack paraseste competitia :(
Ziua cu numarul trei, din etapa de calificare pentru World Open a fost mai aerisita, avand in vedere ca am avut doar 16 meciuri insa surprizele nu au incetat sa apara.
Primul pe lista este tanara speranta a snooker-ului mondial, Jack Lisowski care s-a vazut invins cu 3-1 de Andy Hicks, astfel pierzand ocazia de a petrece cateva zile tomnatice in Scotia.Xiao Guodong a pierdut si el calificarea fiind invins cu 3-2 de galezul Darren Morgan. Chinezutul ne paraseste se pare, pentru taramurile indepartate din estul Asiei.


La polul opus, maltezul Tony Drago l-a invins pe Joel Walker cu 3-1, iar brazilianul Igor Figueiredo pe "bastinasul" englez David Gilbert cu 3-0. Ambii merg mai departe, iar Igor este cel care va juca runda a III-a in Glasgow, pe 19 septembrie impotriva lui Mark Williams. 

Brazilianul Igor il va intalni pe Mark Williams in septembrie


 Va spuneam ieri despre cele 11 meciuri din runda 3, care vor avea loc chiar in preajma competitiei World Open din septembrie. Ei, bine s-au stabilit si cele cu numarul 10, respectiv 11; primul este cel pe care deja vi l-am mentionat (Brazilia la pachet :P), iar cel de-al doilea ii are ca protagonisti pe Shaun Murphy vs. Dave Harold.



Aici puteti consulta rezultatele celor 16 meciuri.
Ultima zi de calificari, se anunta ceva mai speciala, din nou avem nume mari pe tabela si ma incred in forta jucatorilor de a ne tine in suspans pana la ultimul frame. :) Asa ca va las si ne auzim maine pentru ultimele stiri.

0 comments: