Premier League ajunge la Plymouth

06:48:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Urmatoarea oprire - Plymouth
Caravana Premier League (asa cum imi place sa o numesc) ajunge astazi la cativa kilometrii buni de capitala britanica, pentru a oferi un spectacol de snooker la inaltime. Dupa Southampton, iata ca urmatoarea oprire se face intr-un important oras - centru comercial din epoca romana, Plymouth. :)

Acum doua saptamani, Shaun Murphy il invingea pe Ding Junhui cu 5-1, iar Ronnie O`Sullivan incheia meciul la egalitate (3-3) cu Marco Fu. Azi insa, doua noua "fetze" isi fac aparitia pe tabela de joc- Mark Selby si Mark Williams. Cei doi "Mark-ci"  :P vor juca unul impotriva altuia intru-un format ce ii avantajeaza pe amandoi; ambii se descurca extrem de bine sub presiunea unui cronometru de 25 de secunde per lovitura si a unui joc de 6 frame-uri.

Williams se declara extrem de incantat sa faca parte, din nou, din seria Premiere League, mai ales ca expectativele sale erau destul de scazute, avand in vedere performantele-i inregistrate in senzonul trecut. Insa castigarea competitiei de China Open, i-a asigurat galezului un loc printre "motzatii" din Premier League.:)
Mark Selby se va "razboi" cu Mark Williams

"Nu eram foarte convins de faptul ca ma voi intoarce sa joc in Premier League, eram pozitionat prea prost in clasament. Pentru o perioada de 12-18 luni  parea ca nu am nici cea mai mica sansa se ma reintorc pe un loc mai bun, insa in cele din urma am reusit. La un moment dat eram pe locul 47 mondial si nu vedeam nici o cale de intoarcere. Dar cu multa munca si antrenament am reusit sa ma pozitionez cat mai bine in clasament; e mai usor sa pici, decat sa te ridici.", a declarat galezul.

Cel de-al doilea meci al serii ii va avea ca protagonisti pe "The Rocket" O`Sullivan si chinezul Ding Junhui. Desi la prima aparitie din Premier League, Ding nu a avut o prestatie prea stralucita (tinand seama de faptul ca nu s-a putut antrena prea mult si nici participa la competitiile din seria PTC-urilor, datorita unor probleme cu acordarea vizei), in cadrul Shanghai Masters, chinezutul nostru si-a imbunatatit tehnica de joc ajungand pana in optimile de finala, cand insa a fost invins cu un sfasietor 5-1 de Jamie Cope.
Speram sa-l vedem pe Ding intr-o forma mai buna si pe Ronnie ceva mai bine dispus . :P 
De la Vest la Est cu "The Rocket" si Ding Junhui

In orice caz, se anunta o seara cu snooker de calitate si lovituri uluitoare! Asa ca nu pierdeti ocazia de a va vedea favoritii la TV pe Sky Sports HD 2 & 2, cu incepere de la ora 21:30 (ora Romaniei).



Sper ca acest link sa functioneze si sa putem arunca un ochi la ceva snooker azi, pe inserat .:))

0 comments: