Ronnie O`Sullivan s-a retras din Shanghai Masters

15:53:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Ea: O, Ronnie de ce? El: Intotdeauna vom avea World Open-ul!
E cert, verificat si parafat cu tot ce se poate! Ronnie nu mai participa la competitia ce incepe lunea viitoare in cosmopolitul Shanghai chinezesc.
Dupa ce saptamana trecuta s-a retras din EPTC 1, datorita unor probleme de sanatate, ieri pe site-ul oficial al celor de la World Snooker, aparea stirea ca Ronnie se retrage din Shanghai Masters din acelasi motive de sanatate, insa va juca seara in Premier League. Ceea ce parea destul de dubios! Asa ca baietii au retras imediat articolul si au creat mare confuzie! Fireste, cel mai mult au profitat cei de la casele de pariuri care l-au tot "scos si bagat" la loc pe Ronnie pe liste, astfel incat nu mai stiai cand sa pariezi si cand nu.
Dupa toata ceata de ieri, iata insa ca azi, baietii veseli de la World Snooker, au revenit cu un articol ceva mai logic si mai bine pus la punct, care sustine ca Ronnie intre-adevar nu va mai juca in Shanghai Masters, pierzand astfel sansa de a-si apara titlul castigat anul trecut in fata chinezului Liang Wenbo, insa datorita unor probleme personale.


"Am luat aceasta decizie foarte greu, insa am o familie tanara si trebuie sa petrec alaturi de ea mai mult timp in momentul de fata. Imi pare sincer rau pentru fanii mei din China, iubesc sa joc in fata celor mai pasionati oameni din lume si abia astept sa ma reintorc in China.", a declarat Ronnie.
Spusele lui " The Rocket" au fost intarite de declaratia presedintelui World Snooker, Barry Hearn: "Realizez ca acest fapt este extrem de dezamagitor pentru fanii sai din China, insa intelegem si respectam motivele personale ale lui Ronnie de a se retrage din competitie.".

Asa ca va trebuie sa ne multumim cu Premier League (de pe 16 septembrie) si cu marele World Open (18-26 septembrie), unde il vom vedea pe Ronnie jucand.

Shanghai Masters incepe pe 6 septembrie si se incheie pe 12, fiind considerat una dintre cele mai importante competitii de puncte, in materie de snooker.

0 comments: