Caravana Premier League ajunge la Inverness

04:28:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Poposiram in nordul Scotiei
Daca e joi, apoi e musai sa fie snooker si nu de orice fel ci de Premier League, mon cher! :-)) Dupa ce caravana snookerista a colindat prin vasta Anglie, iata ca acum a venit momentul sa ajunga si in frumoasa si misterioasa Scotie, mai precis la Inverness. Un oras absolut minunat, presarat cu cate un castel din loc in loc, vegetatie cruda, arhitectura ce iti taie respiratia si mai nou...snooker! :-P
In aceasta seara Mark Selby, Marco Fu, Neil Robertson si Mark Williams se vor bate in tacuri pentru inca cateva puncte in plus in traistuta cam golutza pentru majoritatea dar si pentru o pozitie mai favorabila in clasament.


Seara va debuta cu lupta dintre "The Jester from Leicester" si "The Hong Kong cue man". Pentru primul dintre ei (Mark Selby) meciul din asta seara ar trebui sa se termina intr-o victorie, inrucit cele doua punctulete cam stau singurele si zgribulite in contul personal. Fireste nicio remiza n-ar strica insa la cum il stim de ambitios pe "Shark" nu cred ca se va multumi cu asa ceva. Saptamana trecuta chinezutul minune, Ding Junhui l-a tintuit in scaun pe Selby, acesta avand prea putine sanse de a arata ca a venit cu lectiile bine tocite si invatate de acasa si ca il poate invinge. Dar ce sa faci cand Ding incepea si termina frame-ul de unul singur? Stai frumos in scaunel si admiri "peisagele" vorba aceea, nu? Speram insa ca de aceasta data Mark sa se "infinga" mai vartos in meci si sa preia fraiele situatiunii in cauza (am vazut ca o poate face chiar si in fata campionului si numarului 1 mondial). :-)

Mark Selby vs. Marco Fu
Cat despre Marco Fu, el are deja la activ doua meciuri, dintre care unul castigat si unul terminat in remiza. Cel de remiza (3-3), l-a disputat impotriva lui Ronnie chiar in prima runda de Premier League, iar cel castigat l-a realizat in fata lui Shaun Murphy acum 2 saptamani. Asa se face ca Fu are 3 puncte, insa asta nu inseamna ca se va opri aici. Este unul dintre cei mai slab cotati jucatori pe site-urile de pariuri (mi-a explicat mie un pretenar mai destupat la minte :-P) insa pana acum a dovedit ca poate juca la fel de bine ca si cei care sunt favoriti in marea cursa pentru titlul 2010 de Premier League. In final asta imi si place la snooker, ca este imprevizibil!


Meciul cu numanurl doi se va da intre "The Thunder from Down Under" si "The Welsh Potting Machine". Baietii veseli s-au mai intalnit si in semifinala de World Open. Stiti voi cand Marcutzu conducea el ca o floricica cu 2-0 si Neilushor si-a revenit la simturi si l-a batut cu 3-2. Asa ca meciul in aceasta seara va fi cu siguranta unul interesant.

Robertson vs. Williams
Neil a pornit cu stangul in Premier League, acum doua saptamani fiind pus la colt de Mark Selby cu un scor de 4-2, scor de i-a mirat pe multi...insa nu si pe noi "termitele" de snooker care stim ce potential are Selby, nu-i asa? :-)) Asa, ca australianul nostru nu are in cont niciun punctisor, iar daca vrea sa faca istorie castigand inca un eveniment important ar cam avea nevoie de o victorie.

La polul opus, Mark Williams a inceput competitia cu un scor de 4-2 in fata tizului Mark Selby si a continuat cu o remiza in fata lui Ding Junhui. Ce-i drept Mark s-a aratat intr-o forma foarte buna de la aparitia in cadrul Premier League si a demonstrat acest lcuru cu varf si indesat pe la toate competitiile pe la care a participat. Este un maestru al snooker-ului si ceea ce este si mai important,  formatul "tic-tac" de 25 de secunde per lovitura ii se potriveste de minune.


Acestea fiind spuse nu-mi ramane decat sa va comunic ca de la 21:30 (ora Romaniei) pe SkySports 4 incepe cel de-al cincilea episod de Premier League si sa va urez pofta buna la snooker! :-))
Aici aveti si link-urile pentru vizualizare:
link-ul norocos 1
link-ul norocos 2


P.S. Pentru modificari de ultima ora in ceea ce priveste link-uril de  mai sus, va astept pe pagina de FaceBook ;-)

0 comments: