Caravana Premier League ajunge la Banbury

03:38:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Oprim la Banbury!
Veste mare, veste mare! Vine weekend-ul! Aaaaa, e joi azi...ma scuzati! Atunci sa reformulez: Veste mare, veste mare! Vine snooker-ul televizat!!!! E mai bine asa? :-)) Da, caravana Premier League ajunge azi in orasul Banbury, oras cu iz saxon si cu o istorie destul de zbuciumata. E deja legendara lipsa pentru o perioada de 250 de ani a crucii orasului (opera Puritanilor), cruce ce insa a fost "replantata" cu ocazia casatoriei dintre fiica cea mai mare a reginei Victoria si printul Frederick de Prusia in 1859. Azi insa, Banbury se arata ca fiind un oras linistit, curat, ce isi asteapta oaspetii dornici sa-i afle secretele. 
Ei bine, oaspetii de azi nu sunt interesati de secrete ci de castigarea unor puncte strategice in urma "bataliilor" snookeristice. Trei continente se ciocnesc in aceasta seara: Asia, Australia si Europa; Asia, reprezentata de Marco Fu si Ding Junhui, Australia de unicul si inegalabilul Neil Robertson si Europa, reprezentata de galezul Mark Williams.


Primii la "ghilotina" vor fi Neil Robertson si Ding Junhui. Si trebuie sa va spun din start ca desi Ding se afla in top, acumuland pana in momentul de fata 4 puncte pretioase, Neil nu are decat unul singur, motiv pentru care are nevoie de o victorie urgenta.
Chinezutul nostru Ding a avut un traseu destul de interesant in cadrul Premier League 2010, pornind cu o infrangere dureroasa de 5-1 in fata lui Shaun Murphy, continuand cu doua remize de 3-3 in fata lui Ronnie O`Sullivan si a lui Mark Williams, insa uimind intregul public cu "rafuiala" de 4-2 castigata in fata lui Mark Selby. Daca "China`s Sensation" va reusi sa-si mentina drumul catre victorie, ramane de vazut, insa avand in vedere ca in ultima perioada l-am vazut si cu trofeul de PTC 5 in brate si cu rezultate frumoase la bord, nu ar fi exclus sa obtina o noua victorie in aceasta seara.

Va "tuna" oara in "China" in aceasta seara?
"The Thunder from Down Under", Neil Robertson nu a prea "tunat" in ultima vreme, insa ce-i drept, pana in momentul de fata nu a jucat decat 2 meciuri. Primul, l-a pierdut cu 4-2 in fata lui Mark Selby, iar cel de-al doilea l-a remizat (3-3) cu Mark Williams. Desi il asteapta un meci greu in aceasta seara, australianul ar face bine sa se concentreze pe victorie daca vrea un loc in etapele finale, intrucat o noua infrangere nu prea i-ar oferi multe sanse in acest sens.


Seara va fi incheiata cu lupta dintre Hong Kong si Tara Galilor, mai precis Marco Fu si Mark Williams. 
Camaradul de "arme" al chinezului Ding, Marco Fu a inregistrat pana in momentul de fata o remiza, in fata lui O`Sullivan, o victorie de 4-2 in fata lui Shaun Murphy si o infrangere de-a dreptul usturatoare de 5-1 in fata lui Mark Selby. Trangand linie, Fu are 3 puncte in cont, un numar bun insa nu suficient cat sa ii asigure un drum lin spre linia de finish.

Va reusi Fu sa dovedeasca dragonul galez?
Traseul parcus de "The Welsh Potting Machine" este destul de cunoscut. A inceput in forma, uimind publicul spectator si telespectator cu o victorie de 4-2 in fata lui Selby, dupa ce a stat departe de aceasta competitie pentru 5 ani, insa a remizat urmatoarele doua intalniri cu Ding Junhui si Neil Robertson. Totusi, pana in momentul de fata, galezul are 4 puncte, ceea ce ii ofera o pozitie de top in clasamentul provizoriu de Premier League. 
Cum se va incheia seara? Oare Marco isi va razbuna infrangerea de saptamana trecuta sau Williams va pune punct remizelor pentru a imbratisa din nou victoria? 


Ca sa aflati raspunsul la aceste intrebari, va invit sa urmariti Premier League-ul din aceasta seara, cu incepere de la ora 21:30 (ora Romaniei) pe SkySports 2.
Sper ca de aceasta data link-urile oferite sa si functioneze:
link-ul norocos 1
link-ul norocos 2 ( pentru acest link va trebui sa selectati din lista de programe "Premier League Snooker")
link-ul norocos 3


Asa ca dragii mei, nu pierdeti o seara interesanta de snooker LIVE! Ne vedem maine pentru barfe din culise! :-P

0 comments: