Doar cei mai buni pentru Masters-ul din 2011

16:56:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Mark Selby, campionul Masters 2010
Intr-un articol recent publicat pe site-ul baietilor de la World Snooker, se anunta ca Masters-ul de anul viitor va avea ca protagonisti doar "la crème de la crème", adica cu alte cuvinte jucatorii ce intra in top 16. In materie de invitati (a se citi wildcard-uri) se cam trage linie. Exista totusi si o exceptie, daca cumva cineva din afara top-ului 16 va castiga UK Championship-ul din Decembrie anul curent, atunci acel cineva va primi si o invitatie sa joace in cadrul Masters-ului din Ianuarie.
Dar iata, mai pe larg si intregul articol.


Cei mai buni 16 jucatori din lume sunt si cei care vor lua parte la unul dintre cele mai sarbatorite evenimente din lumea snooker-ului mondial, si anume Masters-ul din luna Ianuarie. Turneul va cuprinde cei mai in forma jucatori ai momentului, care datorita noului sistem de punctare, au reusit sa intre in top 16 dupa revizuirea clasamentului general ce a avut loc la inceputul acestei luni.


Un purtator de cuvant al World Snooker, a declarat:
"Masters-ul inseamna prestigiu, o invitatie acordata celor mai buni si tocmai de aceea avem lista elitelor inscrise in aceasta competitie. Ca sa ne asiguram insa ca toti jucatorii in forma vor avea sansa sa participe la acest eveniment, daca UK Championship-ul din decembrie va fi castigat de cineva din afara top-ului 16, atunci il vom invita sa ia parte si la acest turneu."


"Vor fi opt zile de snooker de-a dreptul glorioase, iar atmosfera de la Wembley Arena nu se compara cu nici o alta. Le recomandam fanilor si celor care vor sa afle mai multe despre acest sport sa isi cumpere cat mai repede bilete pentru unul dintre cele mai emotionante si palpitante evenimente din calendarul sportiv."


Competitia incepe in data de 9 Ianuarie 2011 si ia sfarsit pe data de 16, fiind gazduita ca de obicei de Wemblay Arena. Si iata cum arata si grila de joc:


Duminica, 9 Ianuarie
13:30 (ora UK)
Mark Selby vs. Mark King
19:00 (ora UK)
Ali Carter vs. Peter Ebdon


Luni, 10 Ianuarie 
13:30 (ora UK)
Mark Williams vs. Ding Junhui
19:00 (ora UK)
John Higgins vs. Graeme Dott


Marti, 11 Ianuarie
13:30 (ora UK)
Ronnie O'Sullivan vs. Mark Allen
19:00 (ora UK)
Stephen Maguire vs. Marco Fu


Miercuri, 12 Ianuarie
14:00 (ora UK)
Neil Robertson vs. Stephen Hendry
19:00 (ora UK)
Shaun Murphy vs. Jamie Cope

Sursa: worldsnooker.com

0 comments: