EPTC 4 - Ziua 2

19:51:00 Ramona Dragomir 0 Comments

A doua zi de EPTC 4
Cu Power Snooker ruland toata ziua la "teveu" multi dintre noi au uitat ca mai exista si snooker clasic jucat intr-o fumoasa si nou restaurata Academie de Snooker din Gloucester, Marea Britanie. :-P Ei bine, ieri inca un grup semetz format din opt jucatori si-au "rezolvat" toate meciurile (trei la numar) pentru un loc in optimile de finale de astazi. Fireste, in momentul de fata deja, s-a ajuns in faza de semifinale, insa va voi povesti mai pe seara ce s-a petrecut si cine a castigat, ok? :-))


Ken Doherty, una dintre surprizele placute din EPTC-ul trecut nu s-a dezis nici in prezenta competitie, ajungand pana in faza optimilor, dupa ce a trecut cu 4-1 de belgianul Bjorn Haneever, cu un stras 4-3 de Daniel Wells si cu 4-2 de galezul Matthew Stevens, iar finalistul din Campionatul Mondial 2010, Graeme Dott l-a urmat indeaproape pe irlandez dupa ce l-a invins pe Jamie O`Neil cu scorul de 4-1, pe finalistul Shanghai Masters 2010, Jamie Burnett cu 4-2 si l-a eliminat fara doar si poate pe detinatorul titulului de campion PTC 3, Tom Ford cu 4-0.

Stephen Maguire merge mai departe
Stephen Maguire a trecut cu 4-2 de Tony Knowles si Joe Perry si cu 4-3 de Marco Fu, Anthony Hamilton i-a invins pe Kishan Hirani cu 4-1 si pe Allan Taylor si Stuart Bingham cu 4-2, iar Ben Woolaston a castigat in fata chinezutului Anda Zhang cu 4-1, l-a invins cu 4-3 pe Leo Fernandez si a incheiat ziua cu un scor de 4-2 in fata finalistului EPTC 2 Matthew Couch.
Regula de baza pentru aceste EPTC -uri este, se pare, ca macar un chinezut sa ajunga in runda optimilor :-)), de aceasta data "insarcinatul" fiind Liu Chuang care i-a invins pe Joe Swail cu 4-0 si pe Andrew Higginson si Ryan Day cu 4-2.
Ultimii doi inscrisi in urmatoarea runda au fost Gerard Greene, in urma victoriilor obtinute in fata lui Rory McLeod (4-3) si Michael Wasley (4-1) (avem doar doua meciuri pentru ca cel purtat impotriva lui Stefan Gerst nu beneficiaza de scor, pana la aceasta ora!) dar si Liam Highfield, care a trecut cu scorul de 4-0 de Christopher Henry, cu 4-2 de irlandezul Fergal O`Brien si cu 4-3 de Anthony McGill.

Graeme Dott, calificat in optimile de finala
Din pacate, Martin Gould, Tom Ford si Matthew Stevens s-au vazut nevoiti sa paraseasca competitia; dupa ce Martin l-a invins cu un curat 4-0 pe Lewis John Calcutt s-a vazut batut cu 4-2 de Tom Ford, care la randul sau a trecut cu 4-3 de Andrew Milliard doar ca in ultimul meci sa piarda cu 4-0 in fata lui Graeme Dott. Galezul Stevens desi a inceput cu un frumos scor de 4-1 in meciul impotriva lui Martin O`Donnell si a continuat cu acelasi 4-1 in fata lui Paul Davison, a fost rapus cu 4-2 de catre Ken Doherty.


Inca nu avem lista break-urilor de 100+, asa ca vom astepta pana la finele competitiei pentru a o afisa aici pe blog. Pana atunci insa, puteti verifica ultimele scoruri aici.
Ne revedem pe seara pentru ultima zi de EPTC 4! :-)

0 comments: