Meciurile Power Snooker

02:17:00 Ramona Dragomir 0 Comments

 Sa inceapa lupta pentru Power Snooker!!!
Ieri seara baietii veseli de la World Snooker au tras la sorti numele celor 8 mirifici jucatori care isi vor arata talentele de "Speedy Gonzales" in competitia Power Snooker, de la finele lunii octombrie. Asadar, meciurile se vor juca dupa cum urmeaza:


1. Ronnie O` Sullivan vs. Luca Brecel


Ce crede Ronnie: " Mi-as fi dorit sa joc cu unul dintre baietii mai cunoscuti, intrucat consider ca acest concept de Power Snooker nu li se potriveste. Luca este un "wildcard" in adevaratul sens al cuvantului si cred ca va incerca sa ma invinga."
Ce crede Luca: "Am fost extrem de incantat sa fiu ales ca unul dintre cei opt jucatori si sa joc fata in fata cu Ronnie este fantastic. Power Snooker nu este snooker traditional, este o batalie si cred ca o sa-l inving pe Ronnie. Power Snooker este jocul celor tineri!"


2. Mark Selby vs. Ali Carter


Ce crede Mark: "Nu exista un meci usor avand in vedere cine sunt cei opt jucatori si fiecare runda de joc o sa fie grea".
Ce crede Ali: "Un meci greu insa voi incerca sa joc cat pot de bine. Totusi cu Power Snooker nu se stie niciodata."


3. Ding Junhui vs. Jimmy White

Ce crede Ding: "Jimmy este o legenda, mi-ar placea sa castig!"
Ce crede Jimmy: "De abia astept!!! "


4. Neil Robertson vs. Shaun Murphy


Ce crede Robbo: "Power Snooker are un format extrem de interesant si mi-ar placea sa fiu primul castigator, insa meciul impotriva lui Shaun va fi cu siguranta unul dificil."
Ce crede Shaun: "Sa joci impotriva campionului si numarului unu mondial o sa fie greu...o sa fie interesant de vazut daca poate sa faca fata unor reguli noi dar si presiunii...acesta poate fi viitorul snooker-ului!"

0 comments: