Robertson si camaraderia in snooker

02:27:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Robbo ii ureza "bun venit" triplului campion mondial
Nu mai este un secret faptul ca John Higgins si-a programat marea reintoarcere in lumea snooker-ului in cursul acestei luni, in cadrul competitiei EPTC 5, din Hamm- Germania. Si cu siguranta va fi interesanta reactia colegilor, dar si cea a publicului prezent in arena vis-a-vis de acest aspect. Daca va fi primit cu bratele deschise si cu ropote de aplauze sau cu o ploaie de rosii si oua (glumesc, fireste!) ramane de vazut! ;-)


Cert este ca unii dintre colegi au iesit deja in intampinarea absentului din snooker, in prima linie aflandu-se chiar actualul campion mondial si ocupant al locului intai, australianul Neil Robertson. Acesta s-a declara bucuros de intoarcerea lui Higgins in snooker, snooker ce parca a fost mai sarac in aceste luni fara el.

"Toti suntem oameni si suntem supusi greselii, iar John va primi cu siguranta un calduros "bun venit" din partea mea. Sa avem in snooker jucatori ca John Higgins si Ronnie este absolut fantastic, iar reintoarcerea lui Higgins va inseamna inca un jucator de clasa pe care as vrea sa il inving, ceea ce ma face sa fiu si mai inspirat si sa ma antrenez si mai mult.", a decarat Robbo, sustinut fiind de Mark Selby, care a tinut sa adauge:
"O sa fie minunat sa-l vedem din nou jucand intrucit vrem sa vedem toti marii jucatori de snooker in actiune, iar John este cu siguranta unul dintre ei."


In ceea ce priveste parerea lui Neil in legatura cu suspendarea scotianului, toata polologhia cu tribunalul si pedeapsa finala stabilita pentru Higgins, acesta a declarat:


"Sunt jucatori care considera ca suspendarea poate ar fi trebuit sa fie mai lunga si sunt jucatori care o considera justa. Dar nu e ceva ce noi am putut stabili. Jucatorii nu sunt cei care iau deciziile, cum nici Barry Hearn (presedintele World Snooker) nu le ia - a fost decizia unui tribunal independent. Asa ca daca jucatori vor avea ceva negativ de adresat cuiva ar trebui sa se adreseze tribunalului si nu lui John."


Un raspuns cat se de poate de elegant si diplomatic intr-o lume in care toata lumea are cate o parere (de obicei neavenita) despre oricine si orice! ;-)


Baiatul din Melbourne se bucura de un sezon extrem de productiv in materie de snooker, iar viata-i personala pare sa infloreasca pe zi ce trece, micutul baietel adus pe lume de prietena sa Mille, pe numele sau Alexander, facand-l pe Robbo sa-si schimbe perspectiva de viata si modalitatea de abordare a antrenamentului.


"Obisnuiam sa fiu extrem de lenes si sa stau pana noaptea tarziu jucand jocuri video sau uitandu-ma la filme pana la ce ora vroiam. Dar acum sunt mult mai organizat. Ma trezesc de dimineata, in jur de 7:00-7:30, ma joc o ora si ceva cu baiatul meu, dupa care pe la 9:30-10:00 ma duc la club pentru antrenament.", a declarat campionul.


Si se pare ca aceasta noua reteta a adus cu sine si o serie de rezultate binemeritate, Robertson castigand de curand turneul 12bet.com World Open, dupa ce l-a invins pe Ronnie O`Sullivan in finala. Tocmai de aceea este un profesionist in toata regula! ;-)
Puteti citi intregul interviu aici.


Si pentru a incheia intr-o nota mai muzicala, insa cu referire la tema articolului mai sus prezentat, va las in compania urmatorului cantecel :-))

0 comments: