Ronnie O`Sullivan se alatura turneului Snooker Legends

20:55:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Snooker Legends sunt mandri sa anunte faptul ca detinatorul a trei titluri de campion mondial a semnat un acord de co-promovare a unor evenimente speciale din seria celor stabilite pentru anul 2011. Primul eveniment de acest fel va fi cel in care Ronnie va juca alaturi de bunul sau prieten si noul campion mondial al seniorilor, Jimmy White, sub sigla ROS147.


Ronnie a declarat: "Baietii de la Snooker Legends au avut o serie de evenimente de calitate anul trecut si au readus snooker-ul in locatiile de renume. Privind spre viitor, sper ca Snooker Legends si ROS147 sa poata realiza mai multe evenimente de acest fel. Jimmy este unul dintre eroii mei, asa ca o astfel de intalnire nu numai ca este placuta datorita fanilor prezenti ci si datorita faptului ca pot petrece mai mult timp cu el si impreuna sa facem un show grozav".


Primele evenimente din serie vor avea loc incepand cu data de 1 Februarie, la King Georges Hall din Blackburn. Achizitionarea unui pachet VIP garanteaza posesorului un loc privilegiat la eveniment, precum si permisiunea de a lua parte la gala de dinaintea show-ului, unde ii va putea intalni pe Ronnie, Jimmy si John Virgo.


Biletele vor fi puse in vanzare incepanda de vineri, 12 noiembrie.
Pentru mai multe detalii puteti apela numarul de telefon: 0844 847 1664 sau adresa: www.kinggeorgeshall.com
Rugam companiile care doresc cazare sau doresc sa sponsorizeze evenimentul, sa foloseasca adresa de mail : info@snookerlegends.co.uk

0 comments: