UK Championship (etapa de calificare) - Ziua 2

04:20:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Cea de-a doua zi a etapei de calificare pentru UK Championshi-ul de la inceputul lunii viitoare a dus mai departe in runda secunda 10 nume de jucatori, si pentru ca ieri va povesteam de cele patru meciuri care si-au disputat doar prima sesiune de incalzire, voi incepe cu ele.


Thailandezul James Wattana a incheiat prima repriza fiind in avantaj de 5-3 in meciul jucat impotriva norvegianului aclimatizat, Kurt Maflin si nu l-a lasat pe acesta din urma decat sa castige un mic frame in sesiunea de ieri, James castigand cu scorul final de 9-4.
Cel de-al doilea meci pornea de la acelasi rezultat ca si cel de mai sus, avea si el un thailandez la bord, insa lucrurile aveau sa stea ceva mai diferit intrucit Issara Kachaiwong (thailandezul de garda)  era trimis acasa regeste cu 9-3, de catre David Gilbert.
Mark Joyce l-a infrant cu scorul de 9-7 pe Jak Jones, dupa ce in prima sesiune a condus cu 5-3, iar chinezul Xiao Guodong a eliminat din competitie singura prezenta feminina, si anume pe Reanne Evans cu un sfarsietor 9-1.


Seria de jucatori ce a muncit din greu ieri (adica cei care au avut de disputat doua sesiuni cap-coada) s-au trezit de dimineata pentru a fi pe baricade de la ora 10:00 (ora M.Britanii) si a-si castiga un loc caldutz in runda cu numarul doi.
S-a inceput cu meciul dintre Joe Delaney si Adam Wicheard, cel din urma iesind victorios dupa ce in prima rezpriza a condus cu 6-2, iar in cea de-a doua cu 9-3 si s-a continuat cu lupta dintre Patrick Wallace si Jamie O`Neill, primul pornind cu un avantaj colosal de 7-1 dupa finalul primei runde si incheind partida cu scorul de 9-4.


Meciul dintre Michael White si Justin Astley s-a terminat la egalitate 4-4 (ma refer aici la prima sesiune de joc), insa cum seara/noaptea e un sfetnic bun :-P  White a preluat controlul jocului, invingandu-l cu 9-6, iar micutul Jack Lisowski a trecut mai departe dupa ce l-a infrant pare-se fara efort, pe "The Mighty Mouse", Anda Zhang cu scorul final de 9-4, dupa un 6-2 in prima faza.

La cei 18 anisori ai sai, englezul Kyren Wilson l-a vazut trimis acasa pe mult mai experimentatul Paul Davison cu 5-3 si in final 9-6...si....pastrand ce-i mai bun pentru final ;-), ciocnirea dintre James McBain si Simon Bedford a dat culoare celor doua zile de calificari. De ce spun asta? Ei bine pentru ca dupa sesiunea de dimineata James conducea cu 6-2, insa seara Simon a reusit sa revina in joc pentru un 8-8! Ultimul frame a fost extrem de tensionat si desi McBain parea ca va castiga, stiti voi ca in snooker nimic nu se decide pana cand nu inscriem tot ce e de inscris, asa ca in final Simon si-a adjudecat victoria de 9-8. Ce revenire si ce meci!!! :-)


Pe ordinea de (a)zi avem nume importante....si daca aveti rabdare sa o verificati s-ar putea sa descoperiti si un "Whirlwind":-P


De la ora 12:00 si 21:00 (ora Romaniei)
Matt Couch vs. Paul Davies
Tony Drago vs. Liam Highfield
Joe Jorgia vs. Jamie Jones
Peter Lines vs. Andrew Pagett
Rod Lawler vs. Ben Woollaston
Jimmy Michie vs. Liu Chuang


De la ora 16:30 (ora Romaniei) - prima sesiune
Jimmy White v. Adam Wicheard
Bjorn Haneveer v. Michael White
Anthony McGill v. Patrick Wallace
David Morris v. Michael White


Ne revedem manana pentru comentarii! :-)

0 comments: