German Masters (etapa de calificare) - ultima zi

04:58:00 Ramona Dragomir 0 Comments

"I`m walking on sunshine wohoo...I`m walking on..."
Dupa lupte seculare ce au durat 4 zile, iata ca Academia de Snooker din Sheffield isi inchide portile pentru o binemeritata pauza.Cu 16 jucatori calificati pentru German Masters-ul de anul viitor si cu sarbatorile de iarna batand in geamul inghetat, lucrurile s-au asezat cat se poate de bine. :-)
Ziua de ieri a marcat finalul etapei de calificare pentru turneul ce va avea loc in Berlin si pentru ca a fost ultima zi am avut parte de cele mai indarjite "batalii" si de ceva surprize la bord. ;-)


Ultimul thailandez ramas in picioare la sfarsitul zilei a fost (fireste) prietenul nostru al tuturora, omul cu un nume interminabil si greu de pronuntat (sau memorat), sa auzim cum il primiti in scena pe "Double T" the man to be - Thanawat Thirapongpaiboon!!! (da, stiu daca tipam a la Florin Calinescu era alta poveste, dar imaginati-va ca asa am facut :-P). Acesta l-a invis pe Barry Hawkins cu scorul de 5-2 primindu-si astfel biletul spre Germania.

"Double T"
Jack Lisowski a reusit sa treaca cu 5-3 de castigatorul EPTC 3, Marcus Campbell, in timp de Nigel Bond l-a trimis acasa pe chinezutul Liang Wenbo cu 5-2.
Dominic Dale si-a continuat "pelerinajul" printre meciuri castigand ultima batalie in fata lui Gerard Greene cu scorul de 5-3, in timp de Stephen Lee a mai demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca este un jucator valoros, invingandu-l cu 5-2 pe Matthew Selt.

Final de zi nu foarte grozav pentru Steve Davis, care s-a vazut pus la zid de catre Ryan Day cu scorul de 5-0, la fel ca si Martin Gould iesit cam sifonat din intrevederea cu Joe Swail. In mod surprinzator jucatorul care il scoatea din grafic pe " The Rocket" acum o saptamana in cadrul UK Championship, Stuart Bingham a fost invins cu un rasunator 5-1 de catre Anthony Hamilton.

Mai jos gasiti lista completa a jucatorilor ce au reusit sa se califice pentru competitia din februarie.

Stuart Bingham 1 - 5 Anthony Hamilton
Barry Hawkins 2 - 5 Thanawat Thirapongpaiboon
Marcus Campbell 3 - 5 Jack Lisowski
Ken Doherty 4 - 5 Liu Song
Liang Wenbo 2 - 5 Nigel Bond
Judd Trump 5 - 3 Jimmy Robertson
Andrew Higginson 5 - 2 Tony Drago
Matthew Stevens 5 - 3 Simon Bedford
Tom Ford 2 - 5 Anthony McGill
Gerard Greene 3 - 5 Dominic Dale
Joe Perry 5 - 3 Alan McManus
Stephen Lee 5 - 2 Matthew Selt
Ryan Day 5 - 0 Steve Davis
Martin Gould 0 - 5 Joe Swail
Marco Fu 5 - 3 Dave Harold
Mark Davis 4 - 5 Robert Milkins

Cu aceasta etapa de calificare snooker-ul intra in vacanta...vorba aceea are si el de sarbatorit Craciunul, Anul Nou...doar are personalitatea sa, nu? :-)) Insa nu va faceti griji pentru ca stiri despre snooker tot sa mai fie, asa ca mai  aruncati un ochi din cand in cand pe blog sa nu cumva sa ramaneti in urma cu stirile! ;-)
 

0 comments: