South West Snooker Academy reduce taxa de participare pentru QSP

16:33:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Un comunicat recent publicat pe site-ul Academiei de Snooker "SWSA" anunta reducerea taxei de inscriere pentru stagiul de pregarire premergator inscirerii in "Q School". Mai jos aveti intregul anunt.


Taxa de participarea pentru cele patru evenimente din seria QSP a fost redusa la 350 de lire sterline.
Schimbarea a survenit datorita numeroaselor mesaje pe care le-am primit din partea jucatorilor cu care suntem in contact permanent. Acestia ne-au rugat daca nu puteam face ceva, tinand cont de perioada extrem de dificiala prin care trecem si de sarbatorile de iarna, fara insa a minimiza calitatea seriei de evenimente.


Fiind o organizatie concentrata pe a indeplini dorintele jucatorilor la preturi rezonabile, am decis sa actionam in acest sens. Dupa ce am discutat indelung cu jucatorii, incercand sa aflam ceea ce isi doresc de la aceasta serie de evenimente si ce planuri au in acest sens, am reusit sa determinam ca aspectele financiare, din punctul Academiei de vedere, nu sunt la fel de importante si pentru jucatori.
De aceea, pentru a putea reduce taxa de participare, am decis urmatoarele:


1. Imbracamintea mesei de snooker nu va mai fi schimbata inaintea fiecarui eveniment, intrucat asa cum jucatorii au admis-o, este un lucru prea putin necesar.
a. Schimbarea acesteia se va face in conformitate cu perioadele pre-stabilite de Academie in timpul anului, astfel ca se va recurge la folosirea bugetului aferent si nu la sumele de bani obtinute din seria de QSP.
2. Reducerea numarului de arbitrii, etapele finale fiind singurele care vor avea un arbitru per meci, cele initiale fiind arbitrate de jucatori.
3. Dispozitivul de ajustare a mesei nu va fi disponibil pe perioada desfasurarii evenimentelor.


Suma alocata pentru premii va ramane aceiasi, la fel ca si cele 4 burse acordate. Schimbarea efectuata inseamna, in termenii Academiei, ca aceasta va platii pentru fiecare 1.550 de lire sterline adunate din taxa de participare, 1.000 de lire sterline.
Nota: Cele 4 burse nu fac parte din seria premiilor acordate si nu au echivalent in bani. Daca un participant ce a castigat una dintre cele 4 burse nu doreste sa beneficieze de ea, aceasta va fi acordata altui jucator.
Participantii care deja au platit taxa de insriere, vor primi inapoi diferenta de 150 lire sterline.


Sursa: www.southwestsnookeracademy.com

0 comments: