Un gand de Craciun

02:08:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Da, da a sosit si sarbatoarea mea preferata- Craciunul! Nu prea avem noi zapada si afara e chiar caldutz, insa si daca aveam cu totii stim cu ce fel de probleme gen "Iarna nu-i ca vara" ne-am fi confruntat. :-P Sper insa ca pana de Revel sa avem putin omat cat sa ne putem bucura de un strop de iarna ca la carte :-)


Se cuvine ca de Craciun sa multumesti tutror celor care ti-au fost alaturi si profit de aceasta ocaztie pentru a va mutumi voua, cititorilor mei, inca o data. Blogul "Snooker, my love" a implinit acum cateva zile frumoasa varsta de 5 luni, de aceea vreau sa va ofer sincerele mele multumiri pentru ca ma cititi cand timpul va permite, la cafea, la ceai, printre picaturi...nu conteaza! Ceea ce conteaza este ca blogul a facut aproape inconjurul lumii si asta v-o datorez in totalitate! :-)


Sper ca aceasta minunata sarbatoare sa va gaseasca alaturi de cei dragi si sa va aduca numai bucurii, dragoste, pace in sufletel si multa, multa speranta. Bucurati-va de fiecare clipa si impartiti bucuria cu cel de langa voi, dar mai ales incercati sa regasiti magia in lucrurile simple care va inconjoara.


Craciun Fericit! :-)

0 comments: