Din nou la drum: Snooker Championship League (grupa 1)

06:31:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Desi inca nu prea ne-a acomondat noi cu noul an si inca mai strambam din nas gandindu-ne ca trebuie sa ne reintroarcem la locurile de munca pe plantatie :-)), snooker-ul isi reintra in drepturi fara prea mari mofturi. :-)
Astazi o noua competitie marcheaza inceputul de an in materie de snooker, competitie ce va da un castigator care ne va incanta cu talentele sale snookeristice in cadrul turneului de Premier League. Da, vorbesc despre "Championship League", competitie de calificare ajunsa deja la al patrulea an de viata, ce are loc in frumosul oras Essex din Marea Britanie, la Crondon Park Golf Club.


Asa, deci despre ce este vorba? Simplu. Va amintiti turneul Premier League (25 de secunde per lovitura, fiecare jucator joaca cu toti ceilalti jucatori din competitie, caravana ce colinda in sus si in jos Marea Britanie)...suna cunoscut, asa-i? Ei bine, Championship League-ul da oportunitatea ca un jucator, din totul de 25 de inscrisi, sa-si "rezerve" un loc in cadrul acestui turneu de snooker la foc continuu.

Marcu Fu, castigatorul Championship League 2010
Astfel ca avem 7 grupe fiecare fiind formata din 7 jucatori, care conform "traditiei" vor juca fiecare cu fiecare, regula fiind "cel mai bun joc din 5". Insa cum fiecare grup va "genera" un castigator, cei sapte vor juca tot pe acelasi principiu, pentru ca in final cei mai buni 4 sa mearga mai departe in semifinala si finala.
Pentru fiecare meci castigat jucatorii primesc 1 punct, in final jucatorul cu cele mai multe frame-uri castigate si cele mai putine frame-uri pierdute obtinand pozitia cea mai favorabila.
Puteti consulta lista premiilor citind articolul "Snooker in Ianuarie 2011'.


Astazi si maine cei sapte jucatori ce formeaza prima grupa isi vor antrena tacurile, urmand ca patru dintre ei (mai precis ocupantul locului 5 precum si semifinalistii si finalistul invins) sa intregeasca "Grupa 2" care nu are decat 3 jucatori pre-stabiliti. Daca vi se pare putin cam complicat formatul, nu va faceti griji, dupa cea de-a doua sesiune de Championship League sunt sigura ca totul va fi mult mai limpede. ;-)
Dar iata si cum arata ziua de azi:


Masa 1
12:30 - John Higgins vs. Mark Williams
13:45 - Ali Carter vs. Stephen Maguire
15:30 - Mark Williams vs. Shaun Murphy
16:45 - Stephen Maguire vs. Graeme Dott
19:30 - Mark Williams vs. Mark Selby
20:45 - Shaun Murphy vs. Graeme Dott


Masa 2
12:30 - Shaun Murphy vs. Mark Selby
13:45 - Graeme Dott vs. John Higgins
15:30 - Mark Selby vs. Ali Carter
16:45 - John Higgins vs. Shaun Murphy
19:30 - Ali Carter vs. Graeme Dott
20:45 - Stephen Maguire vs. Mark Selby
*Programul tine cont de ora Romaniei

Meciurile nu vor fi transmise pe sticla, insa vor putea fi vizionate online pe urmatorele site-uri de pariuri. Nu este necesar sa pariati pe vreun meci anume, insa va trebui sa va faceti cont pentru a va putea urmarii preferatii.

Unibet
Sportingbet
William Hill
Digibet
Stan James
Bet365
Paddy Power
Betclick
Expekt
Bet-at-home
IBC Bet
Betfair

Sper sa va bucurati de prima aparitie a gentlemen-ilor purtatori de tacuri pe anul in curs, iar noi ne revedem maine pentru binecunoscutele deja comentarii ;-)

0 comments: