O`Sullivan in cautare de talente

05:08:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Cea de-a doua editie "Future Stars" gata de a fi lansata
Fie ca il iubiti sau il detestati intens, Ronnie O`Sullivan este una dintre cele mai emblematice si controversate personalitati din lumea snooker-ului, o pata constanta de culoare intr-un sistem discipinat. A castigat foarte multe competitii, a colectionat trofee dupa trofee, a uimit o lumea intreaga cu modul sau bizar de a inscrie bilele de snooker, detine inca recordul pentru cel mai rapid break maxim (147) realizat si inca mai activeaza in stil regesc in cadrul competitiilor, atunci cand isi propune acest lucru :-P


Acum ceva timp va povesteam despre faptul ca Ronnie considera ca a cam demonstrat tot ce era de demonstrat in snooker si ca acum a venit momentul pentru a da ceva inapoi sportului care l-a facut celebru. Prin luna august a anului trecut, "The Rocket" declara intr-un interviu acordat celor de la SkySports ca printre planurile sale de viitor se afla si antrenamentul tinerilor dornici de a reusi in lumea snooker-ului.
Incepand cu 2010 lantul de cluburi sportive din Marea Britanie, binecunoscutul deja Rileys a facut echipa cu magnificul Ronnie O`Sullivan pentru a organiza unul dintre cele mai interesante evenimente destinate tinerilor snookeriti si cunoscut sub numele de "Future Stars".


Superman Ronnie antreneaza viitorii campioni
Practic toti cei interesati de o cariera in snooker, insa cu o varsta de 16 ani sau chiar mai mica de atat, se pot inscrie in cadrul competitiilor organizate de cluburile regionale Rileys. Dupa fazele preliminare clubul alege 120 de jucatori norocosi, pentru ca in final doar 8 dintre ei sa participe intr-o competitie speciala tinuta in perioada Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield.
Iar daca bine va aduceti aminte, in timp de Hazel Irvine ii intervieva pe Steve Davis, Dennis Taylor, John Parrott sau Ken Doherty in curtea teatrului Crucible, pe fundal puteai observa o ceata mareata de voinici ce isi incercau talentele snookeristice, atent supravegheati de O`Sullivan :-)) Aceea a fost prima editie, prima editie ce a avut si un castigator, in persoana micutului Joe Walker care a castigat un premiu frumos in valoare de 5.000 lire sterline plus antrenament gratuit oferit de Ronnie.


"Ronnie este un antrenor grozav, mi-a oferit foarte multe sfaturi si chiar am jucat vreo doua frame-uri in care scorul a fost extrem de strans. Am avut un sezon bun anul trecut, iar acum ma indrept spre visul meu de a deveni un profesionist.", a declarat Joe.


Ceea ce este insa de retinut pentru toti tinerii ce isi doresc sa aiba parte de ceea ce Joe a avut, este vestea ca "Future Stars" va avea loc si in 2011, inscrierile facandu-se pana in data de 28 februarie. De retinut insa ca toti ce care isi doresc sa se inroleze trebuie sa fie pasionati de snooker, sa isi doreasca sa faca cariera in acest domeniu, sa fie pregatiti pentru a muncii intens si fireste sa aibe 16 ani (sau mai putin) pana la data de 30 aprilie.


Antrenorul la datorie, O`Sullivan a declarat: "Sunt foarte incantat de noua editie din 2011 si abia astept sa descopar un potential talent care sa poata deveni un adevarat profesionist. Caut un jucator care sa aiba ceva unic - poti sa vezi acest lucru imediat. Cu ajutorul celor de la Rileys si cu ceva antrenament de la mine speram sa puteam da snooker-ului un nou campion mondial".
La randu-i, directorul executiv de la Rileys a adaugat: "Suntem extrem de fericiti de revenirea evenimentului. Anul trecut (primul an de viata al competitiei) standardul competitional a fost unul extraodinar si sunt sigur ca anul acesta il va depasi. Aceasta competitie este o sansa fantastica pentru tinerii care vor sa reuseasca sa patrunda in lumea snooker-ului."

Asa ca ce mai asteptati voi mici legende in devenire? Vizitati: www.rileys.co.uk/futurestars si inregistrati-va (e gratis! :-P) pentru sansa de a juca intr-o buna zi alaturi de numele grele din snooker. Multa bafta si traiti-va visul! ;-)

0 comments: