Snooker Championship League (grupa 2) - Trei nume, acelasi loc

06:09:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Ronnie pare sa-si fi revenit dupa iesirea subita din UK Champ
Pe parcursul zilei de ieri am avut parte de o serie de meciuri jucate ca la carte, insa si de cateva surprize din partea unor jucatori de la care mai, mai ca te asteptai sa sperie vestul :-))  Baietii din Grupa 2, desi cu patru dintre ei ne-am "aclimatizat" deja din grupa anterioara, s-au luptat pentru a obtine o pozitie cat mai favorabila la sfarsitul primei zile de competitie, iar unora "paseta" le-a iesit de minune...pentru restul insa...sa speram ca ziua de azi va fi mai norocoasa.


Trei jucatori au incheiat ziua de ieri cu un punctaj demn de locul 1 pe grupa, si anume Ronnie O`Sullivan, John Higgins si Mark Williams. E adevarat ca primii doi si-au castigat toate meciurile disputate (trei din trei), in timp ce galezul Williams a castigat doar trei din patru, insa in final punctajul ii confera un adantaj pe care altii nu l-au dobandit, ceea ce nu-i rau deloc. ;-)
Ronnie a fost in forma de zile mari, demonstrand ca atunci cand vrea...pai, si poate! :-)) A trecut cu un curat 3-0 atat de campionul mondial en-titre Neil Robertson, cat si de Jamie Cope, iar cu Shaun Murphy s-a razboit pe un 3-2 crunt! Unde mai pui si ca in acest ultim meci a realizat o serie frumoasa de break-uri, mai precis un 113 si un 138, cel din urma fiind si cel mai mare break realizat per grupa 2 pana in momentul de fata.

Higgins inscriind de zor bile rosii si colorate
Insa nu foarte departe de gloria deplina s-a aflat si John Higgins, care a pornit cu multa determinare de a "rade" tot ce misca in materie de trofee, puncte, premii, titluri etc. :-)) invingandu-i pe Ali Carter cu 3-1, pe Mark Williams cu 3-2 (un meci magnific!) si pe Shaun Murphy cu acelasi scor.


"The Welsh Potting Machine" pare sa isi fi intrat in mana progresand incet, dar sigur. Ieri a reusit sa ii infranga pe Jamie Cope si Shaun Murphy cu scorul de 3-0 si pe "Capitanul" Carter cu 3-1, iar daca si maine va continua seria de victorii, nu este exclus sa il vedem in finala si de ce nu...poate campion de grupa. ;-)


In mod surprinzator Neil Robertson si Ali Carter nu ar reusit sa stranga mai mult de un punctulez amarit si singuratic, acest lucru insemnand ca au castigat doar un meci din cele trei disputate. Robbo a reusit sa-si revina dupa ce a fost condus cu 2-0 de Jamie Cope si sa castige urmatoarele trei frame-uri pentru a incheia victorios ultimul meci disputat ieri, insa in prealabil a pierdut cu 3-0 in fata lui O`Sullivan si cu 3-2 in fata lui Shaun Murphy. In ceea ce il priveste pe Carter, acesta si-a inceput ziua cu stangul fiind invins cu 3-1 de catre Higgins, a incercat sa isi adjudece un meci, lucru din fericire si realizat, obtinand o victorie curata de 3-0 in fata lui Jamie Cope insa nu a putut sa se mentina in forma suficient, asa ca si-a incheiat ziua, asa cum a si inceput-o, pierzand cu 3-1 in fata lui Mark Williams.

"The Welsh Potting Machine" e pregatit de joc
Insa nimeni nu a avut o zi mai proasta decat Jamie Cope! Cu mare parere de rau, va anunt ca "baietul" nu a castigat nici macar un meci, avand la activ doar doua frame-uri castigate, ceea ce nu ii da prea multe sanse pentru semifinalele de astazi...practic nici una, ca sa o zi pe "a dreapta" :-( Mare pacat, pentru ca Jamie e chiar un jucator bun.


Dar cum "the show must go on", vorba cantecului, cei sapte isi vor continua "calatoria" spre Faza finala si astazi. Oare cine se va alatura lui Selby si va deveni campion al Grupei 2 si oare cine vor fi cei patru care vor intregii Grupa 3? Ei bine, pentru asta va trebui sa mai asteptam "olecutza" :-))


Masa 1
12:30 - Ali Carter vs. Ronnie O'Sullivan
13:45 - Shaun Murphy vs. Jamie Cope
15:30 - John Higgins vs. Jamie Cope
16:45 - Mark Williams vs. Neil Robertson
19:30 - Play-off - locul 1 vs. locul 4
20:45 - Finala


Masa 2
12:30 - John Higgins vs. Neil Robertson
13:45 - Mark Williams vs. Ronnie O'Sullivan
15:30 - Ali Carter vs. Neil Robertson
16:45 - John Higgins vs. Ronnie O'Sullivan
18:00 - Ali Carter vs. Shaun Murphy
19:30 - Play-off - locul 2 vs. locul 3
*programul tine cont de ora Romaniei


Multa bafta tututor jucatorilor! :-)

0 comments: