Snooker Championship League (grupele 3 si 4)

04:41:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Grupele 3 si 4 iau startul
Dupa multe emotii si rasturnari de situatii, (ma refer aici la Masters) am avut parte de o saptamana fara snooker, asa cat pentru un relax scurt insa eficient. Dar gata, c`est fini la comedie, vorba aceea din strabuni :-)) Ne asteapta o saptamana plina de snooker, ca de altfel si cele ce vor urma dupa ea. Snooker-ul din meniul de saptamana aceasta se numeste Championship League...e un fel de specialitate a casei, dintre care mariile vostre vor putea servii Grupa 3 si Grupa 4...suna delicios, nu? :-))
Pentru cei care stiu cum merg treburile, imi cer scuze anticipat pentru repetitiune, insa este musai sa aduc aminte poporului despre ce este vorba in ecuatiune! :-P Championship League ul este o competitie de snooker (logic, nu?) in urma careia un jucator va primi un loc garantat in turneul Premier League 2011. Pana acum avem doi jucatori care au ajuns in etapa finala, Mark Selby (castigator Grupa 1) si Mark Williams (castigator grupa 2).


Competitia mai are insa nevoie de inca 5 nume pentru a intra in etapa finala, asa ca pornim la drum in perioada 24-27 ianuarie pentru a mai recruta doi voinici dornici de snookerit. Marele absent din aceasta competitie este fara doar si poate Ronnie O`Sullivan, care dupa ce a ajuns in finala grupei 2 (fiind invins de Williams cu scorul de 3-2) si a jucat magistral, a anuntat ca se retrage din competitie. Ei, ca sa vezi surpriza! Sau nu? :-P Cred ca ne-am obsinuit deja ca firea imprevizibila a lui Ronnie, drept pentru care anuntul nu e chiar socant, insa este trist, ce-i drept. "The Rocket" va fi inlocuit de Stuart Bingham, ceea ce sincer mi se pare ironia sortii, avand in vedere ca Stuart a fost cel care l-a scos din prima runda de UK Champonship pe Ronnie, chiar la finele anului trecut. Fireste, Stuart isi merita locul in competitie fara indoiala, pentru ca este ocupant al locului cu numarul 17 in clasamentul general, deci era absolut normal sa fie cel care ii va lua locul lui Ronnie (CL se desfasoara cu primii 16 jucatori clasati).


Stuart il inlocuieste pe Ronnie...doar de aceasta data
Intorcandu-ne insa la "oile noastre", va anunt ca saptamana care tocmai isi face simtita prezenta (si care se anunta a fi geroasa, geroasa) ii vom vedea "defiland" pe: John Higgins, Shaun Murphy, Ali Carter, Peter Ebdon, Stuart Bingham, Marco Fu si Mark King (Grupa 3) si pe Mark Allen, Stephen Hendry, Matthew Stevens si inca 4 jucatori din runda anterioara (Grupa 4).
Meciurile sunt transmise LIVE pe internet, asa ca daca cumva aveti cont pe unul dintre fabuloasele site-uri de pariuri puteti sa le urmariti chiar pe respectivele portaluri, sau daca cumva nu va pasioneaza subiectul "pariuri online" puteti intra aici (fara cont, fara bani, insa link nu mereu functionabil).


Iata si programul de astazi:


Masa 1 (orele sunt orientative)
12:30 - Stuart Bingham vs. John Higgins
13:45 - Mark King vs. Peter Ebdon
15:30 - John Higgins vs. Shaun Murphy
16:45 - Peter Ebdon vs. Marco Fu
19:30 - John Higgins vs. Ali Carter
20:45 - Shaun Murphy vs. Marco Fu


Masa 2 (orele sunt orientative)
12:30 - Shaun Murphy vs. Ali Carter
13:45 am - Marco Fu vs. Stuart Bingham
15:30 - Ali Carter vs. Mark King
16:45 - Stuart Bingham vs. Shaun Murphy
19:30 - Mark King vs. Marco Fu
20:45 - Peter Ebdon vs. Ali Carter
*programul tine cont de ora Romaniei


Va doresc vizionare placuta!Ne revedem maine pentru comentarii. ;-)

0 comments: