Zilele portilor deschise la Snooker Q School

19:06:00 Ramona Dragomir 0 Comments

"Cioc, cioc!"
"Cine eeeeee?"
"Sunt eu, un fan al snooker-ului si un jucator pasionat care vrea sa intre in circuit, insa are nevoie de antrenament si sa stie mai multe despre Q School si despre cum poate deveni un jucator cu acte in regula!"
"Atunci intra copile ... chiar acum oferim un tur al scolii tuturor celor interesati de "cursurile" pe care le oferim si de cum ar putea sa se transforme dintr-un simplu jucator de club, intr-un adevarat profesionist".
"Iupiiiiii!", spuse viitorul jucator de circuit.


Ei bine, cam asa arata povestea "romantzata" a ceea ce Snooker Q School face in primele zile din Februarie: Zilele portilor deschise! :-) Practic timp de 6 zile, toti cei interesanti sa se "inroleze" in circuitul profesionist si vor sa urmeze "cursurile" de integrare in acesta pot sa viziteze Academia si chiar sa se antreneze. Dupa cum bine v-am mai povestit despre acest subiect, oricine se poate inscrie la Q School, oricine cu varsta de 16 ani sau peste (vasta implinata cel tarziu in data de 11 Mai 2011 cand scoala isi incepe activitatea propriu-zisa). 
Asadar de pe 12-14 februarie si de pe 18-20 ale aceleiasi luni, in intervalul orar 12:00 - 18:00 toti cei interesati pot veni la Academia din cadrul Institutului de Sport Englez din Sheffield, pentru a obtine mai multe informatii.


"Vizitatorii vor avea sansa de a se familiariza cu locatia, de a juca pe mese pentru profesionisti, de a primi indumare de la antrenorul nostru Andy Highfield si de a afla tot ce vor despre Snooker Q School. Nu este nevoie sa va rezervati locurile, doar sa veniti in programul specificat." , declara surse World Snooker.


Asa ca nu fiti timizi si trageti o fuga pana la Sheffield sa vedeti ce inseamna Snooker Q School (sunt la bataie 12 locuri in circuit pentru "absolventi"). Fireste ca nicio scoala din lume si niciun antrenor (oricat de bun ar fi) nu pot face minuni, insa daca esti talentat, ambitios si iti doresti din tot sufletul sa ajungi un adevarat profesionist, toate astea puse la un loc iti vor garanta succesul pe care acum doar il visezi. :-)


Pentru mai multe informatii legate de reguli si program, click aici.

0 comments: