China Open 2011 - start pentru etapa de calificare

06:53:00 Ramona Dragomir 0 Comments

O scurta pauza dupa un turneu important si obositor este intotdeauna binevenita pentru minte si trup, insa prea mult "stat degeaba" nu o sa te ajute in clasamentul general :-)) Asa ca pornim din nou la drum, cu snooker jucat de persoane cu adevarat pasionate de ceea ce fac zi de zi, de aceasta data pregatindu-ne pentru unul dintre cele mai importante turnee de peste mari si tari - China Open. Aflat intr-o tara indepartata, magica si extrem de diferita de tot ceea ce noi numim "obisnuit", turneul are o traditie destul de frumusica si multi dintre jucatori isi doresc un loc`sor asigurat in competitia ce incepe pe data de 28 martie si ia sfarsit pe 3 aprilie.


Cel care detine recordul de trofee colectionate este chiar campionul en-titre, si anume galezul Mark Williams, care a deschis seria castigurilor in 2002, pentru ca apoi sa o continue in 2006 si sa termine (cel putin pe moment) cu cea din 2010. Cu doar doua "farfurii aurii" (cam asa arata trofeul China Open :-P) in portofoliu, este Ronnie O`Sullivan, cel care a castigat prima editie de China Open (prima ca si competitie de puncte) in anul 1999, insa si pe cea de-a doua, din 2000. Ce o sa se  intample anul acesta, nu stiu, insa ceea ce stiu este ca momentan trebuie sa ne concentram atentia spre baietii si singura fata destul de curajoasa cat sa isi incerce norocul cu ei, intreaga gasca dorindu-si unul dintre cele 16 locuri libere de China Open.
Asa ca nu are rost sa mai lungim vorba, tineti pumnii bine stransi pentru cei pe care ii indragiti si sa-i dam drumul, da? :-)


Prima zi debuteaza cu urmatoarele meciuri:


12:00
1. Patrick Wallace vs. Zhang Anda
2. Liu Song vs. Noppon Saengkham
3. Xiao Guodong vs. Dermot McGlinchey
4. Simon Bedford vs. Kurt Maflin
5. Andrew Pagett vs. Joe Delaney
6. Liam Highfield vs. Jamie O'Neill


16:30
7. David Morris vs. David Gilbert
8. Liu Chuang vs. Jak Jones
9. Igor Figueiredo vs. Kuldesh Johal
11. Thanawat Thirapongpaiboon vs. Issara Kachaiwong


21:00
13. James Wattana vs. Justin Astley
14. Ben Woollaston vs. Reanne Evans
15. Paul Davison vs. Adam Wicheard
16. Michael White vs. Michael Judge
*programul este actualizat pentru Romania

De retinut ca regula de joc este "cel mai bun din 9" si ca este foarte posibil ca cei ce se vor califica sa joace impotriva unui wild card in China pentru a ajunge in runda de "Last 32". De asemenea, cum avem etapa de calificare, inseamna ca nu avem transmisiuni LIVE, insa le putem urmarii evolutia jucatorilor prin sistemul de scoruri la minut. ;-)

0 comments: