German Masters fara Ronnie O`Sullivan

19:12:00 Ramona Dragomir 2 Comments

Neaaah, nu vin nici de aceasta data!
Faptul ca O`Sullivan s-a retras din turneul German Masters poate fi o stire socanta pentru unii, insa pentru majoritatea pun pariu ca este deja ceva la care se asteptau ... din pacate. Sunt ceva stiri ca mandrul jucator s-ar fi retras din motive medicale, iar daca este adevarat nu pot decat sa ii urez multa sanatate, insa daca nu ... urata modalitate de a-ti "servi" fanii de peste granitele insulei in care habitezi, monsieur! 


Asa ca din pacate nu prea am vesti bune pentru ziua de astazi, si nu ma refer doar la problema Ronnie, ci si la faptul ca nu vom putea sa vedem prima zi de snooker marca German Masters, intrucit ceva "probleme tehnice" ii impiedica pe cei de la EuroSport sa ne onoreze cu transmisiunea in direct. :-(


In speranta ca ziua de maine va fi una mai buna, va las in "compania" unei vesti cat de cat bune, si anume ca avem scoruri la minut pe site-ul World Snooker. Tot e ceva, nu? :-P

2 comments:

mehigh said...

Probleme tehnice? Parcă au anunţat de la ultima transmisie că vor începe cu ziua a doua German Masters.

EuroSport a anuntat initial ca va transmite evenimentul integral, apoi s-a revenit asupra deciziei, citez "datorita unor motive/probleme tehnice" se va incepe cu a doua zi a turneului.
Pana pe data de 1 februarie (inclusiv) pe site-ul oficial World Snooker se mentiona ca EuroSport va transmite turneul incepand cu prima si, insa incepand cu data de 2 februarie acelasi site a modificat programul, mentinonand ca EuroSport va incepe transmisia cu ziua numarul 2.