Welsh Open 2011 (etapa de calificare) - Ziua 1

06:24:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Jaky-boy porneste in forta
Ce ar fi viata fara micile surprize de zi cu zi? Oare nu ar fi prea banal un "program" care sa mearga exact asa cum te astepti? Probabil ca da. Si la fel de probabil sta treaba si in snooker. Avem nevoie de ceva condimente la bord pentru  ca totul sa fie mai "delicios" :-))Va spun asta pentru ca prima zi a calificarilor pentru Open-ul Galez a ne-a adus si primele surprize, asa ca poate daca cumva ne asteptam ca un jucator sa porneasca lejer in competitie, acest lucru nu s-a intamplat, iar daca cumva nu aveam mari asteptari de la vreun altul, acesta ne-a uimit cu un start bine "luat". Totusi nu au fost surprize majore, cel putin nu inca ;-)


Incep prin a va anunta ca prietenul blog-ului pe care tocmai il cititi, "Double T', thailandezul Thanawat Thirapongpaiboon a pierdut disputa avuta cu David Morris cu scorul de 4-2, in timp ce co-nationalul sau Noppon Saengkham, trecea cu acelasi scor de Matthew Couch lasand o speranta in inima celor care vor sa vada un nume thailandez in runda urmatoare, si de ce nu poate chiar pe mai departe.


Bedford il trimite acasa pe Wattana
Trei meciuri s-au incheiat cu scorul de 4-0, si anume cel disputat de James McBain in fata lui Justin Astley (primul fiind invingator), cel dintre Kyren Wilson si Jamie O`Neill (al doilea numit mergand mai departe) si cel jucat de Ben Woollaston si Liu Song (chinezutul fiind cel trimis pachetzel acasa).
Si pentru ca tot suntem la capitolul "China si ale ei minunatii", mentionez ca un meci interesant a fost cel dintre Liu Chuang si Anda Zhang (batalie pur chinezeasca) dar si cea dintre Xiao Guodong si thailandezul Issara Kachaiong ( lupta asiatica). Liu a resusit sa castige cu 4-2 in fata lui Anda, iar Xiao elimina inca un thailandez din cursa cu scorul de 4-1 - China joaca tare!


Jak Jones a avut un debut extrem de bun, trecand cu scorul de 4-2 de David Gilbert, scor intalnit si in partida Paul Davison-Dermot McGlinchey, in timp de James Wattana si Simon Bedford aveau sa ne ofere singurul meci terminat in frame decisiv al zilei. Din pacate pentru thailandez, acesta avea sa piarda la mustata, ce-i drept, in fata britanicului cu 4-3.
Retrageri neasteptate s-au inregistrat in cazul lui Paul Davis si a lui Jimmy Michie, oponentii lor, si anume vikingul Kurt Maflin si brazilianul Igor Figueiredo primind bilet de libera trece spre runda urmatoare. Cum ambii sunt jucatori cu un potential urias, sper sa si profite din plin de aceasta sansa ;-)


Iata insa si lista intreaga a rezultatelor zilei de ieri:
Liam Highfield 4 - 2 Joe Delaney
Andrew Pagett 1 - 4 Kuldesh Johal
James McBain 4 - 0 Justin Astley
David Morris 4 - 2 Thanawat Thirapongpaiboon
Igor Figueiredo w/o Paul Davies
Liu Chuang 4 - 2 Zhang Anda
David Gilbert 2 - 4 Jak Jones
Michael Judge 4 - 1 Reanne Evans
Michael White 4 - 2 Adam Wicheard
Jimmy Michie w/o Kurt Maflin
Kyren Wilson 0 - 4 Jamie O'Neill
Ben Woollaston 4 - 0 Liu Song
Paul Davison 4 - 2 Dermot McGlinchey
Xiao Guodong 4 - 1 Issara Kachaiwong
James Wattana 3 - 4 Simon Bedford
Matthew Couch 2 - 4 Noppon Saengkham


Programul zilei de azi:


12:00 (ora Romaniei)
17. Jack Lisowski vs. Liam Highfield
18. Dave Harold vs. Kuldesh Johal
19. Jimmy White vs. James McBain
20. Bjorn Haneveer vs. David Morris
21. Andy Hicks vs. Igor Figueiredo
22. Anthony McGill vs. Liu Chuang


16:00 (ora Romaniei)
23. Rod Lawler vs. Jak Jones
24. Joe Jogia vs. Michael Judge
25. Jamie Jones vs. Michael White
26. Alfie Burden vs. Kurt Maflin
27. Matthew Selt vs. Jamie O'Neill


20:00 (ora Romaniei)
28. Ian McCulloch vs. Ben Woollaston
29. Stuart Pettman vs. Paul Davison
30. Patrick Wallace vs. Xiao Guodong
31. Jimmy Robertson vs. Simon Bedford
32. Adrian Gunnell vs. Noppon Saengkham

0 comments: