Welsh Open 2011 - Ziua 2 (partea II)

05:34:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Robbo nu-si face probleme...are locul asigurat in optimi
Seara dedicata snooker-ului a fost una destul de antrenanta, desi nu ambele meciuri ce au ramas a fi disputate pe inserat s-au ridicat la aceiasi intaltime. Neil Robertson si Nigel Bond au oferit un spectacol de zile mari, insa din pacate nu acelasi lucru a fost valabil pentru intalnirea Graeme Dott v. Jamie Burnett, cei doi scotieni jucand extrem de lent si destul de slabutz pe alocuri.


Proaspatul campion de Shoot-Out, Nigel Bond a avut un start grozav in meciul disputat in fata campionului mondial en-titre, incasand primele doua frame-uri cu ajutorul unei serii formata din 102, 38 si 42 insa din pacate "Agentul 007" nu a putut sa-si pastreze avantajul de pornire. In timpul celui de-al treilea frame, Nigel a ratat sa inscrie bila roz in buzunarul de mijloc drept (o lovitura destul de pretentionasa, de altfel), aceasta fiind momentul in care Robbo a pornit la atac. De altfel, australianul atat astepta - o sansa pentru a reveni in meci, iar Bond i-a "oferit-o"; frame-ul despre care va povestesc s-a incheiat in favoarea lui Neil la diferenta de doar un punct (69-68).

Welsh Open-ul se incheie aici pentru "Agentul 007"
Insa Robertson nu s-a multumit doar cu castigarea frame-ului cu numarul 3, asa ca s-a folosit de un 81 pentru a egala, de un minunat 130 pentru a prelua conducerea si de un 61 pentru a-si rezerva un loc in optimile de finala. Scor final 4-2 in favoarea lui "The Thunder from Downunder".


La masa cu numarul 2, lupta scotiana debuta si continua cam in aceiasi maniera, adica extrem de lent. Finalistul de Shaunghai Masters 2010, Jamie Burnett a fost cel care si-a adjudecat frame-ul cu numarul 1, insa Graeme nu a intarziat in a egala si a prelua conducerea la 3-1, inscriind break-uri in valoare de 56, 37 si 24 de puncte.

Scotianul Dott merge mai departe
Frame-ul cu numarul 5 avea sa fie si ultimul, evolutia per frame a celor doi  "spaland" ceva din pacatele precedente (a se citi ratari). A fost o lupta stransa, stransa...atat de stransa incat s-a terminat la egalitate 61-61. Asa ca Paul Collier a repozitionat bila neagra pe punctul ei si cei doi si-au incercat norocul spre a o inscrie. O greseala imensa a lui Graeme l-a lasat pe Jamie cu o pozitie de atac fabuloasa, insa tensiunea si-a spus cuvantul acesta ratand sa o inscrie si mai mult decat atat, lasandu-l pe Dott cu pozitie buna. Asa ca finalistul editiei 2010 de Campionat Mondial a profitat de ocazie pentru a inscrie bila neagra si a inchide meciul conducand cu 4-1.


Welsh Open-ul continua insa cu cea de-a treia zi, meciurile ce urmeaza a fi disputate, fiind urmatoarele:

15:00 (ora Romaniei)
Shaun Murphy vs. Matthew Stevens
Stephen Hendry vs. Joe Perry


16:00 (ora Romaniei)
John Higgins vs. Dave Harold
Stephen Maguire vs. Gerard Greene


21:00 (ora Romaniei)
Ronnie O'Sullivan vs. Ryan Day
Mark Selby vs. Mark King


Program TV:
15:45 - 19:30 (EuroSport)
21:00 - 00:00 (EuroSport 2)
21:45 - 00:00 (EuroSport)

Vizionare placuta la snooker dragii mei! :-)

0 comments: