Welsh Open isi gaseste sponsor nou

16:00:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Cu etapa de calificare in plina desfasurare si cu un program strict de respectat era si normal ca Welsh Open-ul sa isi gasesca cat mai repede un nou sponsor, de aceasta data norocosii si privilegiatii ce isi vor asocia numele cu cel al competitiei de traditie fiind baietii de la Wyldecrest Park Homes(WPH). Si cine sunt ei? Ei bine, ei reprezinta "unul dintre cele mai mari parcuri rezidentiale din sud-estul Angliei, si mandri ofertanti a unor standarde inalte pentru servicile furnizate ce confera o viata linistita si placuta rezindetilor sai"; asa cum este bine stipulat pe site-ul lor oficial. ;-)


Pentru cei care nu isi mai amintesc, va spun ca WPH nu sunt la prima sponsorizare a unui eveniment snookeristic, baietii ocupandu-se si de World Seniors Championship, ce a avut loc in perioada 5-7 noiembrie 2010 in frumosul oras Bradford. Evenimentul a fost unul de succes si toti participantii au fost incantati de cum s-a desfasurat intreaga competitie.
Spre deosebire insa de World Seniors Championship, Welsh Open-ul este o competitie cu traditie indelungata in Mare Britanie, o competitie de puncte extrem de importanta in viata oricarui jucator profesionist, tocmai de aceea alegerea unui sponsor nu a fost o treaba usoara, doar cei mai buni fiind luati in considerare.


Presedintele World Snooker, Barry Hearn a declarat: "Wyldecrest a sponsorizat Campionatul Mondial al Seniorilor din noiembrie anul trecut si suntem extrem de incantati ca in urma succesului inregistrat au decis sa se inscrie si pentru sponsorizarea Open-ului Galez. Tocmai ce am semnat un contract de televizare a turneelor de snooker cu cei de la BBC si cu un nou sponsor la bord, putem spune ce Open-ul Galez porneste ca fiind o competitie nou-nouta. Este un nou pas inainte ce ne duce mai departe in era snooker-ului."
Ca raspuns, directorul Wyldecrest Parks Ltd. David Sunderland, a adaugat: "Dupa succesul complesitor pe care l-am inregistrat sponsorizand Campionatul Mondial al Seniorilor, sa fim din nou asociati cu World Snooker si in special cu Open-ul Galez, ne onoreaza peste masura."


Turneul Welsh Open se va desfasura in perioada 14-20 februarie in orasul Newport din Tara Galilor, cei interesati sa dea o fuga pana acolo, putand sa cumpere bilete de aici.

0 comments: