Chinalife Xingpai Hainan Classic 2011 - avanpremiera

05:39:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Dennis Taylor si ochelarii sai uriasi
Snooker-ul este peste de poate de ocupat in aceste zile. Nu se mai poate sa ii dai un telefon, sa il prinzi sa joci cu el o partida de sah, sa-l inviti la o cafea! Nimic, este mult prea ocupat! :-)) Fie ca vorbim despre Sheffield, fie ca ne indreptam privirea spre paradisul insular Hainan din China - snooker-ul isi creaza nume si renume prin orice mijloace.


Baietii de la 110sport.tv alaturi de la cei de la Star au pus la cale un nou turneu invitational, unde vom putea admira majoritatea numelor cu greutate din snooker-ul mondial, alaturi de cateva wildcard-uri locale si...pam, pam, pam un invitat cat se poate de special - Dennis Taylor. :-)
Avand in vedere ca in anii `80, Dennis a tot castigat competitii in China, pe cand snooker-ul era doar in fasa, organizatorii s-au gandit ca ar fi un gest frumos si simbolic sa il invite pe cel care a speriat Estul :-) Asa ca in perioada 10-13 martie, Dennis alaturi de ceilalti jucatori ne vor incanta privirile mai ales pentru ca evenimentul este televizat! ;-)


Pentru inceput trebui sa stiti ca avem patru grupe de jucatori, in faza dedicata acestora, regula de baza fiind "cel mai bun joc din 3" si ca se joaca pe principiul "round robin". Mai tarziu regulile devin mai stricte, insa nu are rost sa zabovim prea mult pe aceste detalii pentru ca oricum va voi anunta pe parcurs tot ce trebuie sa stiti ;-)

O vacanta in Hainan? Se ofera cineva? :-))
Grupa A : John Higgins, Peter Ebdon, Stephen Hendry, Li Yan
Grupa B : Neil Robertson, Jamie Cope, Cao Yupeng, Jin Long
Grupa C : Shaun Murphy, Ali Carter, Dennis Taylor, Tian Pengfei
Grupa D : Ding Junhui, Graeme Dott, Ricky Walden, Yu Delu


Dupa cum va spuneam evenimentul este televizat, prietenii de le EuroSport fiind ca de obicei la datorie, desi programul se arata ca fiind un picut cam matinal. 

Iata cum arata prima zi de "Chinalife Xingpai Hainan Classic 2011":


Ora 8:00 (ora Romaniei) EuroSport 2
John Higgins vs. Peter Ebdon
Ali Carter vs. Dennis Taylor
Neil Robertson vs. Cao Yupeng


Ora 13:00 (ora Romaniei) EuroSport 2
Ding Junhui vs. Graeme Dott
Shaun Murphy vs. Tian Pengfei
Neil Robertson vs. Jamie Cope


Multa bafta jucatorilor! Cu siguranta va fi un turneu pe care multi fani ai snooker-ului il vor aprecia ;-)

0 comments: