Snooker Championship League (etapa finala) - Stevens la conducere

05:36:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Stevens preia conducerea
La finele primei zile ale etapei finale, Matthew Stevens se claseaza pe primul loc in clasamentul provizoriu, galezul castigand trei meciuri din patru. Pare-se ca este in forma de zile mari, mai ales dupa ce a castigat finala Grupei 7 in urma cu doar doua zile.


Iata ca am ajuns si la final! Etapa decisiva ii reuneste pe cei mai buni sapte jucatori, tensiunea insa strecurandu-se putin pe ici, pe colo, avand in vedere ca miza este un loc in Premier League-ul de anul acesta. Intr-adevar cei mai bine clasati in top-ul mondial vor primi un loc garantat in competitie, insa un jucator trebuie sa profite de orice sansa i se acorda, iar daca acum poate primi "in dar" un loc in competitie, de ce sa nu-si incerce tacurile? :-))


Dupa ce l-a pus la zid pe Liang Wenbo in finala Grupei 7, Matthew Stevens a trecut cu 3-0 de Mark Allen, cu un strans 3-2 de Shaun Murphy si cu inca un 3-0 de Ryan Day. Astfel, galezul primeste trei puncte, situandu-se pe locul fruntas al grupei de jucatori.
Cate doua puncte li s-au acordat lui Ali Carter, Shaun Murphy, Mark Allen si Mark Selby, primii doi castigand doua meciuri din patru, iar ceilalti doi doua din trei disputate. Totusi, uitandu-ne putin mai atent la numarul de frame-uri adjudecate de fiecare jucator, Shaun Murphy este pe primul loc cu 10, urmat de Ali Carter cu 9, Mark Selby cu 7 si Mark Allen cu 6.


Cu doar un punct in buzunar, Mark Williams castigand doar o singura batalie din seria de trei, ziua de astazi trebuie neaparat sa ii aduca ceva victorii serioase galezului pentru ca acesta sa mai poate spere la un eventual loc in semifinale. 
Intr-o situatie deloc de invidiat se afla insa si Ryan Day, acesta neadunand niciun punct la finalul primei zile.


Am fost partasii unor break-uri frumoase, Ali Carter realizand un 100 si un 102, Ryand Day un 114, Mark Allen un 188, iar Mark Williams un minunat 143.


Ultima zi se anunta extrem de palpitanta, asa ca va invit sa aruncati o privire pe programul de mai jos pentru a sti cand joaca preferatul sau preferatii vostrii:


Masa 1
12:30 Mark Selby vs. Mark Allen
13:45 Ali Carter vs. Matthew Stevens
15:30 Mark Williams vs. Matthew Stevens
16:45 Shaun Murphy vs. Ryan Day
19:30 Play-off:  primul clasat vs. al patrulea clasat
20:45 Finala


Masa 2
12:30Mark Williams vs. Ryan Day
13:45 Shaun Murphy vs. Mark Allen
15:30 Mark Selby vs. Ryan Day
16:45 Mark Williams vs. Mark Allen
18:00 Mark Selby vs. Ali Carter
19:30 Play-off:  al doilea clasat vs. al treilea clasat
*program actualizat pentru Romania


Le urez baietilor multa bafta, iar voua va dau intalnire maine pentru a afla numele castigatorului precum si multe alte informatii :-)

0 comments: