Campionatul Mondial de Snooker 2011 - Ziua 13

11:33:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Juddy preia fraiele meciului
Prima sesiune a semifinalelor a luat sfarsit si deja aveam "conducatorii" de trupa gata de start pentru a doua runda unde isi vor incerca tacurile pe masa de joc. Judd Trump nu a intampinat mari greutati in a se impune in fata chinezutului Ding Junhui cu scorul de 5-3, scor practicat de altfel si de Mark Williams in fata lui John Higgins.


Ding si-a inceput in mod explemplar prestatia de ieri dupa-amiaza, deschizand scorul cu un frumos break de 102 puncte. Insa nici Juddy nu s-a lasat mai prejos, asa ca a raspuns cu unul ceva mai mare, mai precis in valoare de 110 puncte pentru a egala 1-1. Totusi la interval Trump il conducea deja pe Dingushor cu 3-1, profitand din plin de loviturile de siguranta destul de salbe ale chinezutului pentru a-si inscrie bilele intr-un mod de-a dreptul uluitor.


Dupa pauza, Ding a reusit sa mai castige un frame, la diferenta de doar sapte puncte (57-50), insa Trump raspundea imediat preluand frame-ul urmator cu un break de 51. Inca o incercare a mai avut sorti de izbanda pentru chinez, acesta castigand frame-ul cu numarul sapte, insa Trump nu s-a lasat pana nu a incheiat sesiunea fiind la conducere cu 5-3.


Ei, si daca pana acum ne-am delectat cu tinereii ramasi in competitie, ne-au ramas "veteranii", Mark Williams si John Higgins. :-P


Galezul Williams la conducere
Desi Williams a reusit sa preia primul frame al serii, Higgins avea sa egaleze imediat cu ajutorul unui fabulos 135. Insa pe cand pauza si-a facut simtita prezenta galezul era deja in fata scotianului cu doua puncte, Williams impunandu-se cu un top break de 71.

Dupa sfertul de ora, Higgins a parut ca vine cu forte proaspete pentru a reveni in joc. Si chiar asa a si fost. Break-uri de 36 si 120 ii garantau scotianului ca va porni de la "zero", scorul devenind acum 3-3. Dar Williams avea alte planuri pe rol, asa ca extrem de usor (pentru ca asa pare atunci ca Mark joaca) si-a adjudecat ultimele doua frame-uri pentru 5-3.


Lupta din semifinale continua si astazi, Trump v. Ding urmand sa-si dispute doua sesiuni, in timp ce Williams v. Higgins doar una. Insa se anunta snooker de calitate, asa ca sper sa lasati Nunta Regala si sa va uitati la snooker :-))


12:00 (ora RO)
SF1. Judd Trump vs. Ding Junhui


16:30 (ora RO)
SF2. Mark Williams vs. John Higgins


21:00 (ora RO)
SF1. Judd Trump vs. Ding Junhui


Program TV:
12:00-15:00 (EuroSport)
16:30-19:30 (EuroSport)
21:00-00:00 (EuroSport)

0 comments: