Campionatul Mondial de Snooker 2011 - Ziua 12 - Trump mai face o victima

11:08:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Judd Trump este desupra tuturor oponentilor sai
Tanarul jucator Judd Trump a reusit sa mai faca o victima la Crucible, acesta trecand cu scorul de 13-5 de scotianul si fostul campion mondial din 2006, Graeme Dott.


Am putea foarte usor descrie meciul sutinut de Judd Trump si Graeme Dott ca fiind un meci ce a decurs in sens "aproape" unic, tinand seama de faptul ca baiatul din Bristol a incasat frame dupa frame pentru a seta scorul primei sesiuni la 7-1, apoi la 11-5, iar pe ultimul la 13-5.
Insa la fel de adevarat este si faptul ca Dott a fost ceva mai activ in sesiunea cu numarul doi, acesta inscriind o serie superba de 72, 120 si 122 pentru a castiga trei frame-uri la rand. Poate ca daca sesiune nu se incheia atunci ar mai fi castigat cateva pentru a spera la o revenire totala in meci, insa din pacate regurile sunt reguli.
Din pacate Dott va trebui sa paraseasca competitia


 In ultima sesiune, scotianul a cam stat pe tusa, Judd grabindu-se sa isi adjudece ultimele doua frame-uri de care avea nevoie pentru a incheia meciul cu 13-5 si a se pregati pentru semifinala ce va trebui sa o sustina impotriva chinezutului Ding Junhui.

0 comments: