Campionatul Mondial de Snooker 2011 - Ziua 4 - The Rocket zboara peste Spaceman

19:50:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Ronnie, fericit de castigarea primul meci
Public numeros, inimi batand la fiecare lovitura, aplauze furtunoase, cateva rasete, banuti castigati la casele de pariuri, fanii lui Dominic Dale putin cam nemultumiti si extaz suprem atunci cand unul dintre cele mai asteptate meciuri ale acestui campionat a luat sfarsit. Ronnie O`Sullivan nu a inselat asteptarile fanilor ce inca mai cred in el si potentialul sau nemargit (atunci cand vrea!), acesta invingandu-l pe Dominic Dale cu scorul de 10-2.


Cu o prima sesiune incheiata in favoarea "Rachetei" snooker-ului (scor: 7-2), Ronnie nu mai avea prea multa treaba de facut in cea secunda, insa a profitat de ocazie pentru a face show. Un minunat break de 115 puncte ii consolida pozitia, un 96 bine gandit il facea sa miroasa victoria, pe cand un ultimul si strategic 100 ii aducea laurii victoriei, lauri de 10-2 in fata lui Dom Dale.

"Spaceman" Dale se intoarce la Viena
O cursa cat se poate de buna pentru O`Sullivan care a demonstrat ca si-a mai schimbat putin din atitudinea de "grumpy". Lovituri de-a dreptul uimitoare, break-uri frumoase si un spiritul de campion fac echipa buna si il vor sustine pe "The Rocket" de-a lungul acestei competitii.


Mai jos aveti declaratiile lui O`Sullivan si a lui Dale, preluate din conferita de presa de dupa meci.







In ceea ce priveste meciul dintre Ricky Walden si Rory McLeod, meci ce si-a vazut prima sesiune consumata, trebuie spus ca lucrurile au decus atat de incet, inca organizatorii au hotarat sa scurteze prima intalnire a celor doi la doar 8 frame-uri (de obicei se joaca 9). Avand in vedere ca McLeod a fost unul dintre actorii principali ai acestui meci nu ar trebui totusi sa ne mire de ce a durat atat de mult, nu? :-))


McLeod in actiune...sau reactiune? :-P
Cei doi nu au fost despartiti doar de un frame pe tot parcursul primei sesiuni, astfel incat daca McLeod prelua primul frame cu un break de 85, Walden raspundea cu un 61, iar daca Rory prelua din nou conducerea cu un 45, Ricky seta scorul la 2-2 cu ajutorul a 59 de puncte atent colectionate de pe masa de joc.

Dupa pauza, McLeod avea sa se situeze din nou in fata rivalului sau, numai ca de aceasta data Ricky castiga doua frame-uri consecutive pentru a rasturna scorul in favoarea sa la 4-3. Totusi chiar inainte de incheierea sesiunii, Rory isi adjudeca urmatorul frame pentru a restabili egalitatea 4-4.

0 comments: