Campionatul Mondial de Snooker 2011 - Ziua 4 - Fu preia conducerea in fata lui Gould

15:50:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Cue-Man Fu in actiune la Sheffield
Dimineata in Sheffield, Marea Britanie insa nu chiar foarte devreme pentru snooker, jucatorii de snooker si fanii ce practic au invadat teatrul Crucible.
In timp ce scriu acest articol, prima sesiune a meciului dintre Marco Fu si Martin Gould s-a incheiat in favoarea rezidentului din Hong Kong (6-3), in timp ce disputa dintre Ricky Walden si Rory McLeod s-a blocat pe la 3-3.


Break-uri stabile si pline de avant ii garantau lui Fu primele doua frame-uri din meciul disputat in fata lui Gould, insa setul de 80 de puncte din jocul urmator ii aducea englezului putina speranta dupa startul foarte bun, luat de rival. Totusi pauza avea sa il gaseasca pe Fu la conducerea cu 3-1, astfel definindu-si si mai bine pozitia de conducere.


Dupa sfertul de ora de relax, Marco si-a mai adaugat inca un frame la colectie cu ajutorul unui break de 63 de puncte, insa raspunsul lui "Gouldie" a venit exact la momentul potrivit, acesta acaparand urmatoarele doua frame-uri pentru a  se situa la doar un punct distanta de chinezut (3-4). Insa Fu nu a prea agreat situatia de fata asa ca si-a adjudecat doua frame-uri cu ajutorul unui minunat 115 si al unui 56. Asa se face ca scorul pentru prima sesiune s-a stabilit la 6-3 in favoarea lui Fu.


Urmeaza meciul Walden vs. McLeod...

0 comments: