Campionatul Mondial de Snooker 2011 - Ziua 10 - O`Sullivan prea rapid pentru Murphy

11:45:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Ronnie este linistit, stie ca va castiga meciul
"Oaia neagra" a snooker-ului, "Fiul Risipitor" din Essex, s-a intors pentru a face spectacol si a juca asa cum trebuie sportul care l-a facut celebru. Ronnie O`Sullivan s-a dovedit a fi mult prea rapid pentru rivalul sau, Shaun Murphy, pe care l-a invins cu scorul de 13-10.


Desi nu a fost un meci spectaculos, finalul ne-a tinut pe jar, mai ales cand Murphy parea ca va incerca sa revina in joc si sa forteze meciul sa intre in frame decisiv. In final insa, acest lucru nu s-a petrecut.

Pornita de la scorul de 9-7 in favoarea "Rachetei", sesiunea ce avea sa incheie disputa dintre cei doi gladiatori ai arenei Crucible, a debutat cu doua frame-uri impuscate de Ronnie, unul dintre ele cu un break de 128 de puncte. Murphy stia ca trebuie sa se miste repede si sa inscrie cat mai multe bile, insa nu a reusit sa castige decat un frame, scorul de 11-8 neavantajandu-l prea tare.

Oricat de mult a incercat Shaun, nu a reusit sa invinga
Un break de 119 il punea pe O`Sullivan la doar un pas de victorie, in timp ce Murphy incerca din rasputeri sa schimbe soarta meciului. A reusit sa castige doua frame-uri la rand pentru a mai reduce din diferenta, insa in timpul frame-ului cu numarul 23, a ratat o bila rosie pe cand atingea 56 de puncte, O`Sullivan venind la masa pentru un 71 fara cusur ce ii garanta un loc in runda urmatoare. Frumos jucat!

0 comments: