Australian Goldfields Open (etapa de calificare) 2011 - toata lumea sare!

16:49:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Ce faci acolo prietene?
Haideti! Sus si jos! Sariti ca niste canguri! The house is on fire, the house is on fire! Aaaa, asta era din alt scenariu ... :-))
Oricum ar fi, pentru noul turneu de puncte din Australia va trebui sa ne antrenam, iar solutia salvatoare vine tocmai de la Sheffield unde academia World Snooker si-a deschis din nou portile pentru etapa de calificari australiene. 

Cei care nu au fost atat de harnici sau de norocosi cat sa se aleaga cu un loc in maretul TOP 16, sunt gata de actiune, pentru a-si castiga dreptul de a juca in editia inaugurala Australian Goldfields Open 2011!!!


Testul de foc pentru turneul de la capatul lumii nu va include doar faptul ca jucatorii vor trebui sa joace la adevaratul lor potential, ci si zborul extrem de lung pana in Australia, diferenta de fus orar, precum si faptul ca din momentul in care vor ateriza, nebunia asta frumoasa numita "joc de snooker" se va declansa!
Tocmai de aceea, putin antrenament inainte nu strica, mai ales ca miza este una valoroasa: un loc alaturi de cei mai buni jucatori ai planetei ... la capatul planetei ... :-))


Avem deja doua wild card-uri stabilite cunoscute sub denumirea de cod de "Fratii Midsud" Steve si James. Cei doi jucatori autralieni, desi amatori, au in palmeres titluri numeroase, printre cele mai importante numarandu-se Campionatul Mondial al Amatorilor, editia 2002 (Steve) si recentul turneu al orasului Melbourne (James).


Totusi, lista de jucatori ce vor zbura catre minuntul taram al cangurilor zapaciti, nu este completa, tocmai de aceea haideti sa incepem jocurile de calificare!!!


Iata si programul Zilei 1, dar si primele rezultate:


Ora 12:00
3. Sam Baird 5 - 1 Luca Brecel
4. Andrew Pagett 5 - 4 Adam Wicheard
5. Paul Davison 5 - 3 David Hogan
6. Bjorn Haneveer 3 - 5 Andrew Norman
7. Joe Meara 3 - 5 David Morris
8. Michael White 4 - 5 Yu Delu


Ora 16:30
9. Dechawat Poomjaeng vs. Robin Hull
10. Cao Yupeng vs. Kurt Malin
11. Sam Craigie vs. David Grace
12. Aditya Mehta vs. Tian Pengfei


Ora 21:00
13. Ben Woollaston vs. Adam Duffy
14. Scott MacKenzie vs. Stuart Carrington
15. Kacper Filipiak vs. Li Yan
16. Liam Highfield vs. Simon Bedford
17. Passakorn Suwannawat vs. David Gilbert
18. Daniel Wells vs. James Wattana
*program actualizat pentru Romania


Ne auzim pe inserat pentru povestioare primei zile!!!

0 comments: