Competitia Pink Ribbon 2011 - Ziua 2

22:15:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Chris Norbury
O zi de-a dreptul superba in frumosul oras Gloucester, unde se pare ca snooker-ul este litera de lege. Practic competitia Pink Ribbon este ultima sansa a jucatorilor de a se antrena inainte de inceperea noului sezon. Si pe langa sansa de a juca impotriva colegilor se breasla, "micutii" gladiatori ai postavului verde au si ocazia de a castiga cativa banuti si de a se inrola in lupta sustinuta impotriva cancerului la san.


South West Snooker Academy este plina ochi de jucatori imbracati in tricouri roz, echipa lui Paul Mount alergand toata ziulica dintr-o parte a academiei in cealalta, asigurandu-se ca totul merge bine, iar jucatorii beneficiaza de toate conditiile necesare practicarii a ceea ce stiu ei mai bine. De la umflat baloane roz, pana la actualizarea constanta a site-ului oficial, Armata Roz face tot posibilul pentru ca minuntata competitie sa fie atat un prilej de sarbatoare, cat si o ocazie perfecta pentru duelaje de tacuri.


Chris Norbury este omul momentului fara doar si poate, englezul de inca 24 de ani reusind sa inscrie cel mai mare break al competitiei (de pana acum!); un frumos 132. Din pacate ratarea bilei roz l-a impiedicat sa atinga un 145, insa break-ul a fost suficient pentru a incheia meciul jucat impotriva lui Matthew Lancaster cu scorul de 4-1. Pe langa minunatul break de peste 100 de puncte, Chris a mai inscris un 54 si un 59 pentru a se califica in runda urmatoare.


Nick Pearce
Inca un jucator care se pare ca profita din plin de fiecare ocazie ce i se ofera pentru a o transforma in victorie, este Ben Harrison. Un impatimit al Twitter-ului (mereu ne tine la curent cu progresele sale in ale snooker-ului), Ben pare-se ca este in mare forma dupa Q School, eveniment pentru care chiar daca nu s-a calificat, a jucat foarte bine. 
Revenind insa la Pink Ribbon, Ben si-a inceput seria de victorii trecand cu 4-1 atat de Lewis Frampton, cat si de Gavin Lewin in runda preliminara, incheind ziua cu 4-0 in fata lui Guy Loft si cu 4-1 in fata lui Darryl Hill.


Nu as putea sa nu ii mentionez pe Craig Barber si pe Alex Taubman, ambii jucatori dand dovada de tenacitate si o forma extrem de buna de joc. In timp ce Craig ii invingea pe James Popplewell si Ben Fortley cu 4-0 si trecea de Oliver Brown cu 4-1, Alex castiga in fata lui Matt Northern cu 4-1, in fata lui Ryan Causton cu 4-2, iar pe David Bailey il elimina cu 4-1.


Cei doi "Nick" ai competitiei, Nick Jenning si Nick Pearce, si-au impus si ei dorinta de a iesi victoriosi din toate intrevederile snookeristice.
Totusi, Pearce a fost putin mai ghinionist fata de tizul sau, pierzand meciul sustinut impotriva lui Ross Muit cu 4-3, imediat dupa setul de victorii: 4-1 cu Shane Castle (break de 100) si Roland Cox (71,64) si 4-0 cu Luke Towner (62, 69.
Pe de alta perte, Jennings i-a invins pe rand pe : Syd Wilson cu 4-1 ( break de 69), Michael Wasley cu 4-2 si pe Darryl Hill cu 4-0 (break-uri de 87,50,76).


Paul Mount
Nu atat de norocosi au fost "stapanul" Paul Mount, acesta pierzand toate cele patru meciuri disputate (4-2 John Hartley, 4-0 Ollie Douglas, 4-3 Ross Muir si Richard Remelie), dar si micuta de doar 14 ani Hannah Jones, care a fost rapusa cu nemilosul scor de 4-0 de catre Ryan Causton si Gavin Lewis.


Ziua de vineri marcheaza intrarea in scena a profesionistilor, astfel incat cu siguranta vom vedea scoruri interesante in zilele ce urmeaza ;-)


Puteti consulta lista completa a rezultatelor de pana acum aici.


See yaaaa! :-))

0 comments: