Competitia Pink Ribbon 2011 - Ziua 3

17:27:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Higgins in tricoul sau roz
Ziua cu numarul trei a minunatei competitii Pink Ribbon inseamna ca jucatorii profesionisti intra in scena. Cu nume ca Jimmy White, John Higgins, Ryan Day sau Martin "Gouldie" Gould, South West Snooker Academy din Gloucester incepe sa fie luata cu asalt de un numar din ce in ce mai mare de fani, dornici sa isi vada idolii performand.
Insa faptul ca jucatorii profesionisti au intrat in actiune, nu inseamna neaparat ca amatorii sunt invinsi unul cate unul. De altfel s-au inregistrat deja cateva surprize, iar pana la finalul competitiei, ceva imi spune ca vom mai experimenta cateva ;-)


Tanarul Ben Harrison pare sa fie unul dintre cei mai determinati jucatori din aceasta competitie. De fapt, daca as putea sa fac un top al celor mai ambitiosi jucatori din Pink Ribbon, cu siguranta el ar intra in Top 3. Se pare ca victoriile ii vin ca o manusa, ieri adaugandu-si inca doua la colectie. 
A trecut de Ricky Hing Chin si George Scott cu necrutatorul scor de 4-0, in ultimul meci inregistrat si o ploaie de break-uri in valoare de 50, 53 si din nou 50 de puncte. In runda urmatoare il va avea ca adversar pe marele John Higgins si desi este o provocare extrem de grea, ceva imi spune ca o poate dovedi ;-)


Maguire in actiune
Nick Jennings si-a continuat cursa invingandu-i pe Jak Jones cu 4-1 si pe Richard Remelie cu 4-0, Ross Muir a trecut de Philip Wildman cu 4-2 si a primit libera trecere in urmatoare runda datorita retragerii lui Marcus Campbell, in timp ce Chris Norbury l-a eliminat cu 4-0 pe prospatul absolvent de Q School Seria 1 si important membru al Armatei Roz, Adam Wicheard.


Din ciclul "Ce mai fac profesionisti?" , Jamie Jones nu a intampinat nicio greutate in a trece cu 4-0 de Craig Barber, la fel ca si Robert Milking in meciul jucat cu Alex Taubman si Martin Gould care s-a impus cu acelasi scor in fata lui Alan Tanney.
Gerard Greene, soldat al Armatei Roz, a trecut cu 4-2 de Ollie Douglas, galezul Ryan Day l-a invins cu 4-0 de Jones Duane, Jack Lisowski si-a castigat primul meci cu scorul de 4-1 in fata lui Callum Downing, Barry Hawkins a inregistrat o victorie de 4-0 in meciul cu Gavin Lewis, in timp ce Jimmy Robertson a pus punct cursei lui Phil O`Kane cu acelasi scor.


O batalie destul de intensa s-a dat intre Stephen Maguire si Alan Morgan, batalie ce a fost decisa de ultimul frame. Scotianul a castigat cu 4-3, practicand o serie de break-uri de 54, 59 si 100 in timp ce rivalul sau a inscris un 60 si un 65.


Campioana la snooker feminin, Reanne Evans
Campioana mondiala la snooker feminin, Reanne Evans, si-a inceput cum nu se poate mai bine cursa, invingandu-l pe Michael Rogers cu 4-0, actualul campion mondial John Higgins a trecut cu 4-1 de Stephen Ellis, in timp ce Paul Davison si Mike Dunn si-au castigat dreptul de a merge mai departe, invingandu-i pe James Brown cu 4-0 si respectiv, pe Zak Richardson cu 4-2.


Sambata este penultima zi a competitiei Pink Ribbon si deja lucrurile vor deveni cu mult mai serioase. Nu mai este mult si vom afla cine se califica pentru urmatoarea runda, la sfarsitul zilei de maine avand deja un nou ... sau poate acelasi campion? Ramane de vazut ;-)


Click aici pentru lista completa a rezultatelor.


Ne revedem mai tarziu, dragii mei "snooker loopisti" :-))

0 comments: