Competitia Pink Ribbon 2011 - Ziua 4

17:29:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Martin Gould
Cea mai roz competitie din calendarul snookeristic a ajuns aproape de linia de finish. Ieri, jucatorii si-au ascutit tacurile si le-au pus in miscare pe postavul verde, incercand sa trimita in buzunare cat mai multe bile. Unele dintre ele s-au conformat vesele, altele nu au prea vrut sa colaboreze pentru ca initiatorii loviturilor sa primeasca un loc in optimile de finala.


Printre cei care au reusit insa sa se califice in optimi, s-a numarat si Jimmy Robertson, tanarul debutat de la Campionatul Mondial de Snooker din acest an si soldat al Armatei Roz, care a trecut fara mari probleme de ambii adversari de pe ordinea de zi. Astfel ca l-a invins pe Sanderson Lam cu 4-0 si pe Peter Lines cu 4-2.

La fel de victorios a iesit si englezul Martin Gould, acesta castigand meciul sustinut in fata lui Ben Harrison cu 4-1 si pe cel sustinut in fata lui Chris Norbury cu 4-0, urmat fiind de Jamie Jones ce a eliminat doi membrii ai Echipei Roz cu scorul de 4-2 (Robert Milkins si Gerard Greene), dar si de Michael White care a trecut cu un definitiv 4-0 de Neil Tomkins si Jack Lisowski.

Jimmy White, eliminat din cursa
Mark Joyce, jucatorul ce a facut senzatie in 2010 la UK Championship, pe cand ajungea in sferturile de finala, a avut o cursa cum nu se poate mai buna, reusind sa iasa victorios din intrevederea avuta cu Craig Barber 4-1 (break-uri de 53, 53 si 50) si din cea purtata cu legendarul Jimmy White cu 4-2.


Scotia poate fi mandra de cei doi reprezentanti de seama, Higgins si Maguire, ambii jucatori castigandu-si dreptul de a juca in optimi; John a trecut cu 4-2 de ambitiosul Ben Harrison si cu 4-1 de Phil O`Kane (un break minunat de 139!), in timp ce Stephen a inregistrat scorul de 4-0 in meciul cu Sean O`Sullivan si 4-1 in cel cu Nick Jennings.

Michael Holt. determinat sa-si apere titlul
Tara Galilor nu se lasa nici ea mai prejos, Ryan Day castigand batalia de tacuri in fata lui Nick Jennings si James Brown cu scorul de 4-0, in timp ce Anglia isi mentine speranta in Michael Holt, campionul en-titre al trofeului roz, ce l-a invins atat pe polonezul Kacper Filipiak cu 4-0 cat si pe proaspatul absolvent de Q School Seria 1, David Grace prin practicarea aceluiasi scor.


Pana in momentul de fata avem rezultatele pentru optimile de finala si pentru sferturi, insa nu uitati ca in aceasta seara sau cel tarziu maine dimineata, voi publica pe blog un raport final despre castigator. Pana atunci insa: mult succes tututor concurentilor ramasi in cursa roz! :-)


Rezultate optimi:


Jamie Jones 1-4 Martin Gould
Michael White 4-2 Sydney Wilson
Robert Valiant 1-4 Jhon Higgins
Mark Joyce 4-0 Stephen Maguire
Ben Harrison 3-4 Sam Harvey
Jimmy Robertson 4-1 Shane Castle
Leo Fernandez 0-4 Ryan Day
Michael Holt 4-2 Sean O'Sullivan


Rezultate sferturi:


Martin Gould 3-4 Michael White
John Higgins 2-4 Mark Joyce
Sam Harvey 3-4 Jimmy Robertson
Ryan Day 0-4 Michael Holt 

0 comments: