Cupa Mondiala la Snooker 2011 - Ziua 4

23:02:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Echipa maltezului Tony Drago incaseaza victoria
Penultima zi a etapei round-robin a fost una destul de tensionata, asa cum era practic de asteptat, intrucat pentru multe dintre echipe aceasta a fost si ultima zi de joc. Insa nici pentru cei care mai au si ziua de maine la dispozitie, lucrurile nu au stat mai lin pentru ca toti isi doresc sa-si croiasca cat mai vartos un drum catre sferturile de finala, cat de sigur posibil.

Astfel ca ziua de maine se anunta a fi una extrem de dura, doar doua echipe din fiecare grupa primind sansa sa mearga mai departe in etapa de knock-out.


Dimineata a inceput cu o surpriza de proportii pentru echipa formata din Tony Drago si Alex Borg, maltezii reusind sa invinga echipa Emiratelor Arabe Unite cu scorul fabulos de 5-0. Se vede treaba ca au lasat tot ce aveau mai bun pe ultima suta de metrii, baietii fiind acum cap de lista in Grupa B.
La masa cu numarul 2, Irlanda de Nord isi castiga cel de-al treilea meci, de aceasta data victimele fiind belgienii Luca Brecel si Bjorn Haneveer, iar scorul practicat fiind acela de 3-2.

Belgienii Brecel si Haneveer
Tot cu 3-2 au trecut si dragonii galezi Mark Williams si Matthew Stevens de reprezentantii Pakistanului, Sahid Aftab si Muhammad Sajjad, in timp ce echipa afgana punea la pamant Polonia cu scorul de 4-1.


Dupa-amiaza avea sa gaseasca echipa Chinei in plina aventurare catre victorie, rezultatul de 3-2 asupra nationalei australiene, garantandu-le macar speranta, daca nu certitudinea ca ar putea merge mai departe. 

La masa alaturata Anglia punea la zid India cu scorul de 4-1. In ciuda scorului, a fost o lupta dificila pentru Mark Selby si Ali Carter, durata destul de mare a jocului si faptul ca nu am avut break-uri de peste 50 de puncte, sugerand ceva impotriviri din partea indienilor. Totusi, au iesit victoriosi.


Ding Junhui, desi putin bolnav a invins Australia
Scotia si Thailanda 2 aveau sa ne ofere unul dintre cele mai antrenante meciuri ale zilei, thailandezii avand grija ca dupa fiecare egalare de scor, practicata de Higgins si Maguire, sa preia coinducerea. In final insa, break-ul de 86 de puncte a lui Maguire avea sa ii "arunce" echipa in tabara victoriosilor cu 3-2.

Cel mai lung meci al zilei, cel dintre Irlanda si Germania, s-a incheiat in favoarea echipei lui Ken Doherty si a lui Fergal O'Brien, scorul strans de 3-2, reliefand perfect cat de dura a fost batalia de tacuri.


Iata si lista punctajelor corespunzatoare celor patru zile de meciuri:


Grupa A Puncte Grupa B Puncte Grupa C Puncte Grupa D Puncte
Tara Galilor 11 China 9 Anglia 11 Scotia 10
Egipt 4 Thailanda 1 7 Brazilia 5 Thailanda 2 6
Pakistan 7EAU 3India 5Afghanistan9
Germania 9Malta 12Belgia 8Polonia 6
Irlanda 9Australia 9Irlanda de Nord 11Hong Kong 9


Programul zilei cu numarul 5 este urmatorul:


Ora 09:00 (ora RO)
Grupa B: EAU vs. Australia
Grupa A: Egipt vs. Pakistan
Grupa C: Brazilia vs. India
Grupa D: Thailanda 2 vs. Polonia


Ora 15:00 (ora RO)
Grupa A: Tara Galilor vs. Irlanda
Grupa B: Thailanda 1 vs. China
Grupa D: Scotia vs. Hong Kong China
Grupa C: Anglia vs. Irlanda de Nord


Program TV:
09:00 - 13:00 EuroSport 2
16:30 - 19:00 EuroSport 2
21:00 - 22:00 EuroSport

0 comments: