Caravana Premier League ajunge la Llandudno

16:19:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Orasul gazda - Llandudno
Ce modalitate mai frumoasa de a incheia seria de round-roubin, decat o ultima oprire in frumoasa Tara a Galilor, mai precis in orasul Llandudno?!; un oras asezat pe malul marii ce cu siguranta va va taia respiratia. Dar cred ca respiratia va va fi perturbata si de cele 4 nume mari gata sa concureze pentru voi in asta seara :-)) Ronnie O`Sullivan, Mark Selby, Shaun Murpy si Neil Robertson sunt gata de atac...atac pentru semifinale! :-P


Vom incepe cu meciul de "dezmorteala" dintre " The Rocket" Ronnie O`Sullivan si " The Jester from Leicester", Mark Selby.
Pentru Ronnie, lucrurile sunt destul de simple intrucat baiatul din Essex are un loc asigurat in semifinale datorita celor 7 puncte pe care le-a castigat. Dupa trei remize cu Ding Junhui, Marco Fu si Shaun Murphy si doua victorii, prima de 4-2 in fata lui Mark Williams si cea de-a doua de 5-1 in fata lui Neil Robertson,  mai mult decat sigur ca ii vom vedea mocutza de sprancenat saptamana viitoare in Norfolk, unde se va razboi pentru un loc in marea finala.
Dupa cum stiti, O`Sullivan este un fel de guru al acestei competitii, detinand pana in prezent 8 tituluri, dintre care 5 pe banda (a se citi, la rand), asa ca sa avem o finala fara el chiar nu ar fi frumos. Pentru un turneu de "Speedy Gonzales" asa cum este Premier League-ul, sa nu-i ai pe Ronnie jucand pana in ultima clipa...parca n-ar fi in regula, nu? :-))

The Rocket il va intalni pe The Jester from Leicester
Mark Selby a avut o cursa destul de buna de-a lungul celor 9 editii de Premier League, pana acum avand 2 infrangeri (2-4 cu Mark Williams si Ding Junhui), doua victorii (4-2 cu Neil Robertson si 5-1 cu Marco Fu)  si o remiza (cu Shaun Murphy) la activ. Tragand linie, asta inseamna ca are in dotare 5 punctulete zglobii si cum mai are meciul din aceasta seara de definitivat, este favoritul numarul 1 pentru ultimul loc ramas liber in semifinale. Daca castiga meciul, va fi cu siguranta pe lista semifinalistilor, daca face remiza la fel, daca pierde...ei, bine aici va trebui sa luam in considerare si ce se va intampla in meciul urmator si sa mai comparam si  rezultatul lui Williams (pentru ca si el are tot 5 puncte)...insa nu asta e ideea! The Jester, trebuie sa dea tot ce a mai bun pentru un loc garantat in semifinala! ;-)


Meciul cu numarul doi, ii va vedea pe "The Magician" Shaun Murphy si "The Thunder from Drown Under" Neil Robertson la duelaj de tacuri.
In ceea ce-l priveste pe Shaun, situatia-i destul de clara - are un loc caldutz in semifinala de peste o saptamana, datorita celor 6 puncte castigate. Ca un mic rezumat, Shaun a obtinut 2 victorii, prima in fata lui Ding Junhui cu scorul de 5-1, iar cea de-a doua in fata lui Mark Williams cu 4-2, a inchis doua remize, prima cu O`Sullivan iar cea de-a doua cu Selby si a fost invins doar o singura data cu 2-4 de catre Marco Fu. Nu degeaba este campion en-titre! ;-)

Shaun si Neil vor incheia seara de snooker
La polul opus insa, viitorul lui Neil Robertson in Premier League nu arata prea roz. Pana in momentul de fata, australianul nu a adunat decat 3 puncte singuratice, dintr-o singura victorie (cea de 6-0 in fata lui Ding Junhui), o singura remiza (cu Mark Williams) si trei teribile infrangeri (2-4 cu Selby si Fu si 1-5 cu O`Sullivan). In contextul dat, are nevoie de o victorie totala, astfel incat sa mai adune 2 puncte la colectia sa cam saracutza, si cu toate astea locul din semifinale nu este garantat, Neil trebuind sa astepte un calcul simplu in functie de ce rezultate au avut contra-candidatii sai.:-(


Cam asta arata situatiunea premergatoare pentru runda cu numarul 10 din aceasta seara. Va fi cu siguranta o seara frumoasa, ce va musti de tensiune si incordare negresit :-P  Asa ca de la ora 21:30 (ora Romaniei), va invint pe SkySports 2 pentru portia saptamanala de snooker LIVE! :-)
Si iata si link-urile:
link 1
link 2


Ne auzim maine pentru comentarii si concluzii! ;-)

0 comments: