UK Championship (etapa de calificare) - Ziua 5

16:08:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Dupa o zi libera baietii snookersti au revenit la Academia de Snooker de la Sheffield pentru inca o runda de calificari. Si desi pentru unii Duminica este prilej de liniste si relax intens, pentru ei a fost prilej de "duelaj de tacuri", tensiune si multe frame-uri jucate pana aproape de epuizare. :-)


Ziua a inceput dis-de-dimineata cu meciul dintre irlandezul Fergal O`Brien care a plecat cu avantajul unui scor de 5-3 in fata lui Jamie Jones, pe seara continund in acelasi mod si obtinand o victorie frumoasa de 9-4, Nigel Bond a luat startul la un frame distanta 4-3 in fata lui Peter Lines, insa nu a putut sa isi mentina avansul asa ca in sesiunea de seara s-a vazut trimis acasa cu rezultatul final de 9-7, iar Rod Lawler de abia daca l-a lasat pe contra-candidatul sau, Anthony Hamilton sa castige un frame la prima intrevedere (5-1), pentru ca la cea de-a doua sa inchida cu un uimitor scor de 9-3.


Pentru chinezutul Liu Chuang sa castige meci dupa meci nu mai este o mirare, asa ca ieri l-a invins cu 5-3 si 9-4 pe Alan McManus, iar thailandezul James Wattana "i-a urmat exemplul" dupa ce a trecut cu scorul de 5-2 in prima sesiune si cu un magistral 9-4 in cea de-a doua...victima? Nimeni altul decat strategul Dave Harold. In ceea ce il priveste pe campionul PTC 4, Barry Pinches acesta s-a vazut invins cu un sfarsietor 9-4 (6-2 in prima sesiune) de catre jucatorul mult prea in forma, David Gilbert.


Iar pentru cele patru meciuri care si-au disputat doar prima sesiune, iata si scorurile partiale:


Robert Milkins (5-3) 9-4 Matthew Couch
Tom Ford (4-4) 9-6 Tony Drago
Dominic Dale (5-3) 9-6 Matthew Selt
Rory McLeod (4-4) 9-4 Kyren Wilson
*actualizat


Astazi de la ora 16:30 (ora Romaniei) se vor definitiva si ele, insa mai avem snooker pe ordinea de zi, intrucit inca 12 jucatori zglobii se vor "razboi" pentru un loc in urmatoarea runda:


De la ora 12:00 si de la ora 21:00 (ora Romaniei)
Marcus Campbell (3-5) Mark Joyce
Stuart Pettman (4-4) Xiao Guodong
Adrian Gunnell (2-6) Jimmy White
Joe Swail (6-2) Simon Bedford
Michael Holt (3-5) Patrick Wallace
Jamie Burnett (4-4) Michael White
*acualizat dupa prima sesiune

0 comments: