Consiliul de conducere WPBSA a primit votul de incredere

17:17:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Tara va vrea!
Consiliul de conducere al WPBSA (World Professional Billiards and Snooker Association), in frunte cu presedintele Jason Ferguson, a primit votul de incredere astazi, in cadrul Adunarii Generale, ce a avut loc in Sheffield.
Snooker-ul a trecut printr-un intreg proces de restructurare pe parcursul acestui an, acum WPBSA-ul guvernand sportul si protejand interesele jucatorilor profesionisti.


Entitatea comericala, si anume World Snooker, si-a demonstrat intentia de a promova la scara globala snooker-ul, introducand in circuit mai multe turnee, shimband formatul competitiilor si marind premiile. Anul ce vine, va aduce o serie noua de turnee, dintre care unul in Brazilia, unul in Thailanda si multe in China.


Alaturi de Jason Ferguson, care si-a pastrat functia de presedinte, au mai primit votul de incredere si urmatorii: David Douglas fostul inspector si detectiv-sef de la Politia Metropolitana, Steve Davis - jucatorul cu sase titluri de campion mondial, fostul arbitru Alan Chamberlain si Zhang Xiaoning de la Asociata Chineza de Biliard si Snooker.


"Atat eu cat si intregul consiliu de conducere suntem incantati de votul de incredere primit, aceasta ajutandu-ne sa castigam stabilitatea de care aveam nevoie pentru a merge mai departe. Trebuie insa sa tinem cont ca avem o mare responsabilitate iar acum nu este momentul potrivit pentru a ne "umfla in pene" (n.r.). Componenta intregului consiliu a fost gandita cu mare grija si practic reprezinta directia globala spre care ne indreptam. Fiecare membru aduce ceva nou si diferit, insa de o valoare inestimabila.", a declarat Ferguson.


Iata si rezultatele finale ale votului:
Jason Ferguson. Pentru: 31 Contra: 3
Alan Chamberlain. Pentru: 21 Contra: 11
Steve Davis. Pentru: 26 Contra: 7
David Douglas. Pentru: 28 Contra: 5
Zhang Xiaoning. Pentru: 31 Contra: 3
Les Barton. Pentru: 6 Contra: 25
Lee Doyle. Pentru: 6 Contra: 28
Patrick Fagan. Pentru: 4 Contra: 27
Tony Knowles. Pentru: 7 Contra: 24
Jim McMahon. Pentru: 4 Contra: 29
Neil Tomkins. Pentru: 3 Contra: 28


Sursa: worldsnooker.com

0 comments: