UK Championship (etapa de calificare) - Ziua 7

03:31:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Penultima zi de calificari a adus cu ea si primele sase nume de jucatori ce si-au castigat un loc bine-meritat in UK Championship-ul ce incepe sambata aceasta. Fara prea mult dramatism insa cu tensiune la cote inalte, intrucit ultima sansa de a juca in unul dintre cele mai importante turnee de snooker trebuia exploatata la maximum, meciurile de ieri nu au facut exceptie de la regula, multe dintre ele incheindu-se foarte tarziu.
Insa sa vedem prima serie de norocosi cu un loc rezervat in competitia ce se va transmite in direct pe EuroSport-ul romanesc incepand cu acest weekend. ;-)


O zi extraodinara pentru galezul Mattew Stevens, care desi a remizat in prima faza (4-4) cu Robert Milkins s-a intors cu forte proaspete pentru un 9-5 final, dar si pentru campionul PTC 3, Tom Ford care l-a invins pe Gerard Greene cu un magnific 9-2, dupa ce in prealabil a plecat cu avantajul de 6-2.
Urmatorul pe lista a fost Martin "Gouldy" Glould care s-a luptat cu un oponent destul de periculos, thailandezul James Wattana, cu care a finalizat sesiunea de dimineata la egalitate 4-4, insa pe care a reusit sa-l dovedeasca in sesiunea de seara cu un scor extrem de strans, celebrul deja 9-8.


Stephen Lee a avut si el parte de un contra-candidat in mare forma de-a lungul etapei de calificare- David Gilbert, pe care insa l-a trimis acasa cu scorurile de 5-3 si 9-4, Mark Joyce a semnat o victorie uimitoare in fata lui "The Nugget" Steve Davis, pe care l-a invins cu scorul de 9-2, iar norocul chinezului Xiao Guodong s-a oprit, din pacate, aici fiind "depasit" de castigatorul EPTC 1, Judd Trump cu scorul final de 9-7.


Scorurile partiale pentru meciurile ce si-au disputat doar prima sesiune, arata cam asa:


Barry Hawkins (6-2) 9-3 Fergal O’Brien
Stuart Bingham (5-3) 9-4 Peter Lines
Ken Doherty (5-3) 9-7 Rod Lawler
Ricky Walden (4-4) 9-8 Liu Chuang
*actualizat


Astazi, fiind ultima zi de competitie, emotiile cresc vazand cu ochii, asa ca tineti pumnii bine stransi pentru jucatorii favoriti ;-) Mai jos aveti si ultimele meciuri ale zilei.

De la ora 12:00 si de la ora 21:00 (ora Romaniei)

Joe Perry 2-6 Jimmy White
Mark Davis 7-1 Joe Swail
Mike Dunn 1-7 Patrick Wallace
Ryan Day 4-4 Jamie Burnett
Andrew Higginson 3-5 Dominic Dale
Liang Wenbo 3-5 Rory McLeod
*actualizat dupa prima sesiune

0 comments: