Snooker Championship League (Grupa 7) - Lee porneste la atac

04:22:00 Ramona Dragomir 0 Comments

Stephen Lee in cursa pentru etapa finala
Prima zi a meciurilor din Grupa 7 a luat sfarsit, leaderul "cetei de voinici" fiind Stephen Lee, la scurta departare urmarindu-l Mark King, Marco Fu si Liang Wenbo. A fost o zi ce a vazut multe break-uri frumoase, rezultate stranse si, ce-i drept, a fost presarata cu putina tensiune avand in vedere ca aceasta este ultima sansa a jucatorilor de a prinde un loc pentru Etapa Finala.


Stephen Lee a reusit sa incaseze trei victorii la rand, acesta incepandu-si ziua cu un 3-2 in fata lui Marco Fu, continuand cu 3-1 in meciul sustinut cu Matthew Stevens si incheind cu inca un rezultat strans, de aceasta data obtinut in fata lui Mark King 3-2. "The Bulldong" Lee a ochit victoria totala inca din Grupa 6, pe cand a ajuns in finala, de aceasta data determinarea si presiunea fiind insa cu mult mai mari. Cu trei puncte in buzunar pleaca ca favorit pentru ziua finala a Grupei 7...ramane insa de vazut daca va reusi sa isi dupa visul la bun sfarsit. ;-)


Cu doua puncte in cont se afla Mark King, Marco Fu si Liang Wenbo, cu singura diferenta ca Mark King este pozitionat putin mai bine, acesta avand 10 frame-uri castigate, spre deosebire de colegii sai de mini-grup, care au doar 9. Cei trei au fost jucatorii ce au avut de disputat patru meciuri intr-o singura zi, toti trei castigand doua din cele patru intrevederi, dupa cum urmeaza: Mark King i-a batut pe Marco Fu si Liang Wenbo cu scorul de 3-1, Fu i-a pus la zid pe Martin Gould si Andrew Higginson cu scorul de 3-0, in timp ce Wenbo trecea cu 3-2 de Matthew Stevens si cu 3-0 de Higginson.


Ceva mai ghinionisti, Matthew Stevens, Martin Gould si Andrew Higginson au colectionat un singuratic punct la finalul primei zile de "munca", galezul insa avand in cont 9 frame-uri castigate, spre deosebire de ceilalti doi numiti care nu au decat 3.
Am avut si break-uri frumoase de peste 100 de puncte, majoritatea dintre ele fiind inscrise de Marco Fu (102, 108, 112, 126), urmat de Matthew Stevens (106, 108), Martin Gould (103) si Liang Wenbo (131).


Ziua de astazi este una deosebit de importanta, avand in vedere ca la finalul ei vom avea lista completa pentru meciurile din Etapa Finala. Nu mai avem nevoie decat de un nume, asa ca multa bafta tuturor si sa vedem cum arata programul, da? :-)


Masa 1 (orele sunt aproximate)
12:30 Stephen Lee vs. Andrew Higginson
13:45 Liang Wenbo vs. Marco Fu
15:30 Matthew Stevens vs. Marco Fu
16:45 Mark King vs. Martin Gould
19:30 Play-off - primul clasat vs. al patrulea clasat
20:45 Finala


Masa 2 (orele sunt aproximate)
12:30 Matthew Stevens vs. Martin Gould
13:45 Mark King vs. Andrew Higginson
15:30 Stephen Lee vs. Martin Gould
16:45 Matthew Stevens vs. Andrew Higginson
18:00 Stephen Lee vs. Liang Wenbo
19:30 Play-off - al doilea clasat vs. al treilea clasat
*program actualizat pentru Romania


Va reamintesc ca meciurile pot fi vizionate doar on-line, selectand din lista competitia de snooker. :-)

0 comments: